torstai 28. helmikuuta 2013

See who´s hanging out

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Keskiviikko meni hienostee Messilän suunnilla ja tässä oliskin parit fiilispohjaset kuvat. Olin taas vaihteeksi opettamassa tota yhtä 10-vuotiasta pikkuherraa laskettelun saloihin. Tää kerta meni taas paljon paremmin kun edellinen kerta, kun viimeksi sillä meni ekan laskun jälkeen hermo totaalisesti. Tälläkään kertaa raivareilta ei vältytty, kun herra halus kokeilla hissiin menoa yksin. Neljä kertaa kärsivällisyys riitti, kun ankkurit vilisi silmissä. Pikkuherra päätti sitten heittää sukset pois ja istuttaa takapuolensa siihen maahan, että nyt ei enää lasketakkaan. Arvatkaapa hävettikö kun se alotti sen kiukuttelun ja sekä minä, että hissipoika koitettiin saada sitä siihen hissiin :D....Viimenään sen naureskelun jälkeen myö saatiin toi siihen hissiin ja koko episodi unohtu melko nopeasti ja päästiin takas laskemaan.
Ei muuten mitään valittamista, aurinko paisto kivasti, lämpötila oli plussan puolella eli ei tullu kylmä laskiessa sekä mitään kamalia ruuhkiakaan ei ollu havaittavissa, kelpas ! Illalla oli vielä ohjelmassa vähän hiusten värjäilyä, mutta ei siitä sen enempää. Tänään mie harjottelin näyttöön ja hyvinhän se sujui. Sain jopa vähän vaivanpalkkaa jee:)
Huomenna olis sitten ohjelmassa talvileirille lähtö ! Nukutaan puoljoukkueteltoissa kaminan 'lämmössä' ja toivon etten kuole kylmyyteen. Pakkaaminen on jääny sinne ajatuksen tasolle, kun on ollu kaiken maailman näyttösuunnitelmien tekoa ja muuta hommaa. Huomenna vuorossa siis raivokasta pakkailua ja neljän maissa nokka kohti Haminan Lintukotoa :-)

2 kommenttia: