sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Oon vahvempi taas kokemuksist oppineena

aaaaaaaaaaa1 aaaaaaaaaaa3 aaaaaaaaaa4 aaaaaaaaaaa5 aaaaaaaaa6 aaaaaaaaa7 aaaaaaa8 aaaaaaaaa9 aaaaaaaa10 aaaaaaaaaaa11 Parit kuvat taas koulusta ja lauantailta ku oltiin Nooran kanssa sovittu että se tulee miulle malliksi. Tosiaan mistään ammattitasosista hommista ei ollu kyse, minkä Noorallekki kerroin. Miusta vaan ihmisten kuvaus on kaikista parasta, ja tulipahan vähän miullekkin kameran takana vaihtelua, kun miun nykynen kuvattava on ollu samanaikasesti kameran molemmilla puolilla, eli minä itse. Tässä postauksessa ei näy edes kaikki parhaimmat otokset, koska olin laiska muokkailemaan tänään :D .... Kiitos silti Nooralle
Sitte päästääki noihin muiden kuvien tarinoihin, eli tällä viikolla meillä koulussa väkerrettiin tommosta ristiäiskakkua. Päästiin Hennan kanssa kasaamaan toi ulkonäkö sellaseksi miltä se noissa kuvissa näyttää. Ongelmiahan ei tekovaiheessa todellakaan puuttunu, niitä oli ihan tarpeeksi. Noi kakun keskellä komeilevat kengät on miun käsialaa, ja ensimmäiset mitä oon ikinä sokerimassasta vääntänyt, ja ne onnistu omastakin mielestä aika hyvin, vaikka parantamisen varaa aina löytyy.
Tänään, niiku melkein joka sunnuntai oon löllöilly kotona ja tehny portfoliota ja leffaillu. En yhtään tiiä kuinka pitkään tää jatkuu koska alkaa noi viikonloppusuunnitelmat olla melko täynnä seuraavan kahden kuukauden ajan. Ens viikolle kun vielä jotain keksis nii alkais näyttää melko hyvältä :D Löytyy talvileiriä, Kuva&Kamera-messuja, Aksun luokse Helsinkii menoa, JF:n keikkaa, iskoa.... ehkä mie selviän !
Ja tulipa mieleen, kävin katsomassa lauantaina miun postit, ja siellä pöydällä komeili taas vaihteeksi yksi Helsingin Sanomien kirje. Ensireaktio oli että o-ou, ja sen jälkeen ilosia huudahduksia ja rumaa kielenkäyttöä. Kirjeestä paljastu siis sellanen lappu missä oli Metro Photo Challengen logo ja kaksi kutsuvieraslippua Kuva&Kamera messuille ! Ja kyllä muuten kelpaa, koska oltiin jo Siirin kanssa suunniteltu että lähdetään sinne:)
Ens viikkokin vaikuttaa hyvältä, vaan neljä päivää koulua ennen lomaa ja niihin sisältyykin kaksi kympin aamua, mikä tarkottaa sitä, että herätys soi vasta 7 aikoihin, ah


4 kommenttia: