keskiviikko 30. tammikuuta 2013

My hair

hair hair Lähtötilanne miun hiuksissa oli tää joskus muutama kuukausi sittenhair Ekaks kokeiltii vaaleeta värii siinä toivossa et väri vaalenis, mut huonolla menestyksellä tuli kokeiltuuhair hair hair hair Seuraavaks jännitettii värinpoiston tulosta ja olin ihan rakastunu jo tohon värinposton aikaansaamaa värii ! Latvat kuitenki kärsi (yllättävän vähän kylläkin) ja kävin napsasemasa kampaajalla melkein 10 senttiä pituuksista pois...hair Lopulta päähän pääty toi myöskin kiva väri, kunnes juurikasvu rupes taas ärsyttämään ja pistettiin sama väri päähän ku tässä kuvassa  ja tulos oli sama ku ennen mitään värjäilyitä: melkein musta. (siitä ei oo kuvaa koska miuta ärsytti niin rajusti) hairrrrrrrrrr Tän päivän kampaajareissu oli kuitenki onnistunu ja oon tyytyväinen tähän lopputulokseen :-) En enää luottanu kotiväreihin, joten näin parhaaks että ammattilainen tekee tän jutun... Päähän pääty siis paljon vaaleita raitoja ja kyllähän nää ihan silmissä vaaleni, jee !

Tän päivänen ensimäinen ravintolapäivä meni yksinkertasesti sanottuna hyvin. Tehtailin jälkiruoka-annoksia yli kolmekymmentä ja sain vastuuta, siinä muodossa että sain vapaat kädet annoksien visuaalisuudesta ja intoo puhkuen väänsin niitä sitten yksinäni avokeittiössä (Sonja autto pikkujutuissa kuten jäädykkeitten irrottelussa muoteista). Tää päivä oli vielä tällästä harjottelua, kun oltin koko luokka autelemassa kakkosia, mutta ens jaksosta alkaen mennään ihan omana ryhmänä sinne :)
Tänään oli myöskin miun eka tutorkokous, kävin vähän kattelemassa millasta se on ja ainakin tällä hetkellä vaikuttais siltä et tuun jatkamaan sitä hommaa mielelläni. Nyt minuu kuitenki väsyttää univelkojen takia vähän turhan paljon, joten lähen morjestaman nukkumattia.

7 kommenttia:

 1. Ihanat noi sun uudet hiukset! :) Pidä Anni useemminki korkeella ponnaril hiuksias, se sopii sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii:3 ja tosiaa pitäisin jos se ei sattuis niin paljo, ku miul on vähän turhan herkkä päänahka :D ...

   Poista
 2. jooo. sun verhos on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. syytä ollakki ihanat ku oon yksinäni niitä yön pikkutunteina hurrutellu ompelukoneella :-D

   Poista
 3. kivat hiukset tuli! sopii hyvin :) ja hei mä tulin takas tänne taas -> http://thisishownearoll.blogspot.fi/ :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos:') ja hyvä et palasit !

   Poista
  2. haha noo kattoo nyt kauan jaksan taas olla :--D mut yritetää ny kuitenki!

   Poista