keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Do the same shit again

jjjjjjjjjjjjj1 birdieeeees2 lights3 food4 lights5 nails6 Mie oon vihdoinkin palannut ! Tulin siihen tulokseen, etten mie millään pysty elää ilman tätä touhuu enää, koska tästä on tullu jo jonkilainen elämäntapa. Muutama viikko sitten kaikki vaan yksinkertasesti kaatu niskaan, eikä mikään pysyny kasassa. Päädyin heittämään tän kirjottelun hyllylle, että saisin edes jotenkii stressin määrää pienemmäks. No niin mie sainki. Ehkä vaan hetkellisesti, mutta kuitenki. Ystävät autto mua nousemaan taas (niinku edellisen postauksen kuvaki kerto) ja samoin hyvät arvosanat koulussa, se tunne on vaan paras ku onnistuu siellä !
Mikää ei oo saanu miussa aikaan sellasia tunteita ku silloin, lähin vaan ilman päämäärää kuljeskelemaan lumipyryn sekaan ja päädyin itkemään yksinäni niille tutuille rappusilla, joiden ohi kävelen usein. Yleensä osaan kasata ajatukseni helpommillakin tavoilla, mut muutama viikko sitten en vaan onnistunu siinä.
Nyt menee kuitenki huomattavasti paremmin. Oon tehny paljon asioita mitä en ennen oo tehnyt, mm ajanu ekaa kertaa autolla ja oppinu vahingossa heti lintassa menemisen periaatteet (äiti oli ylpeenä) ! En kuitenkaan jaksa alkaa selittelemään mitään perinpohjasia kuulumisia vaan meen siihen asiaan, mikä oli se perinpohjanen kirjottamisen syy:


Eli, Trapped in illustration täyttää tossa tän viikon perjantaina (25. päivä) 2 vuotta :-) ! Yllättävän pitkään oon laiskimuksena tännekkin jaksanut kirjotella. Homman nimi on kuitenkin se, että nyt on TEIDÄN vuoro kertoa miulla mitä työ haluisitte miun tänne raapustavan ? On se sitte juttua miun hammasharjasta, harrastuksista, miusta ittestää tai ihan mistä vaan maan ja taivaan väiltä niin kertokaa se !! (Tai vaikka ihan niistä perinteisiä kysymyspostauksista sun muusta..) Oisin tositositosi kiitollinen jos mahdollisimman moni siellä ruudun toisella puolella laittais toiveita tulemaan, koska tää tulis vähän niiku tän blogin 'syntymäpäivän' kunniaks ja niitä toivottuja juttuja alkais ropisemaan tänne luettavaksi :) Nyt kiitos ja aamen oon puhunut.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ku olis kamera jolla tehä sellanen, en oikee perusta nimittäin semmosista perushöpöttelyvideoista, siin pitäs olla joku juju, eli webkamera ei oikeen riittäis :-(

   Poista
 2. tee joku kuvanmuokkauspostaus jaaaa sit semmone mis kerrot enemmän koulustas!:)

  VastaaPoista
 3. ne syvälliset postaukset on tosi kivoi :):) ja sun ruokakuvat kans ;) taii sitte joku kaveripostaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kahta ensimmäistä näkyy kyllä usein mut saamas pitää ;) kaveripostaus voi olla aika kova pala koska minuu ällöttää ihmisten luokittelu :( voin toki laittaa kuvia miun lähimmistä ystävistä, mut paljoon en pysty :D

   Poista
 4. Minuu kiinnostais kans enemmän sun opiskelu ja se millanen sie oot ollu joskus, koska tutustuin suhun vast yläasteel? :):)

  VastaaPoista
 5. komppaan kanssa edellisiä eli jotain juttua niistä, joitten kaa tulee vietettyä kivaa aikaa ja sitte just joku päivä kuvina -homma :)

  VastaaPoista