tiistai 25. joulukuuta 2012

Relax, forget what they're speaking

IMG_6706 IMG_6703 IMG_6643 IMG_6652 IMG_6696 IMG_6665 Pakko olla ylpee itestäni, selvisin jouluaatosta ! Aikasempina jouluina siinä ei oo ollu mitää ongelmaa, mut tietyt tapahtumat on tainnu tehä miusta ihan kunnon epäjouluihmisen. Vihasin joka ikistä joululaulua jotka radiosta pääs ulos rallattamaan. Jossain vaiheessa kaikki ne facebookin hyvää joulua-päivitykset alko rassaamaan toden teolla, joten lätkäsin sinne Hyvää kaupallisen paskan päivää-päivityksen siinä toivossa että ihmiset alkais oikeesti miettimään...(tosiaan puhumattakaan niistä sain lahjaks ipadin,uuden kännykän ja järkkärin-päivitykset)
Jokatapauksessa, miun eilinen alko yhdellä säilyneellä perinteellä, nimittäin koko serkkulauma ( lauma? 4...) suunnattiin mummolle ja vaarille joulupuurolle. Sen jälkeen avasin miun lahjat ja sain aikaseks itelleni huonon omantunnon, kun noi lahjat oli omasta mielestä ihan liian kalliita (johtuen siis siitä et jotkut ei saa mitään). Sit suunnattiin hautausmaakierrokselle ja käymään serkuilla. Lennettiin koko ajan paikasta toiseen ja seuraavaks vuorossa oliki jo lähteä Kouvolan suunnille vaarille syömään jouluruokaa. Ite en niistä pidä, mut hyvin mie pärjäsin perunalla, kalalla ja kalkkunalla, haha :D Takasin kotiin tullessa käytiin istuskelemassa yksillä perhetutuilla ja sovittiin tän päivän aikataulusta. Illaksi kotiin, saunaan ja nukkumaan.
Tänään oli vuorossa taas laskupäivää Mielakassa ja onneks oli kympin tiistai, nimittäin toi yks pikkuherra päättikin, että tää on ihan tyhmä juttu. Pari tuntia yksikseni laskin kunnes alko kauhee pyryttäminen ja päätettiin lähtee kotiin. Onneks tää talvi ei vielä oo loppumassa, eli hyvin kerkeää vielä rinteeseen vaikka tää päivä mönkään meniki :-)

2 kommenttia:

  1. millaisia lahjoja sait? tai saitko rahana vai jotain ihan paketteja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kivoja! Sain molempia ja tuun jossakin välissä tekemään niistä postauksen :)

      Poista