lauantai 1. joulukuuta 2012

Mä en voi käärii sua kultaan, mut en myöskään unohtaa

heeeiskuuu
[1] & [2] pojat piilossa [3] ??? [4] Millan taidekuva tai jotain [5]  yyy kello 8:53 [6] jeejee luminen Heisku
jeeleipä
& epäonnistunu gif, mutku muut ohjelmat ei tahtonu tehä uhteistyötä miun kans..
Siitä ku viimeeks oon tänne eksyny taitaaki olla jo jokunen aika. (äää miks viikko tuntuu niin hirmusen pitkältä ajalta?) On ollu miun amisajan toka koe ja oon sääliny lukiolaisia niiden koeviikkojen takia ja ollu samalla supertyytyväinen etten valinnu lukiota. Värjänny hiukset kolme kertaa viikon sisää ja ihmetelly sitä miten hyvässä kunnossa nää on edelleen. Päivittelen tännekkin varmaan tässä lähiaikoina kuva kuvalta että mitäs näille tulikaa tehtyä, mut oottelen nyt vielä muutaman päivän, ku pääsen kampaajalle, äiti nimittäin varas miulle ajan ens tiistaiksi :-) Muita on kyllä järkyttäny suuresti että aikomus on napsasta näistä enemmän ku ihan 2 senttiä. En jaksa katella näitä hamppusia latvoja (vaikkei nää edes oo pahasti) tai tota ärsyttävää kulumaa miun takahiuksissa, eli saas nähä mitä näihin keksii vaikkei todennäkösestikään mitään maailmaan mullistavaa ookkaan tulossa.
Torstaina näin asemalla yhden ihmisen jota en edes ikinä enää uskonu näkeväni. Yks miun riparilainen on työssäoppimassa Iitissä ja siellä se istu muiden tavoin meijän treeneissä kuuntelemassa superhypermega kiinnostaa teoriatuntia aiheesta liikenteenohjaus ja höökin vaihteisto ( feel the sarcasm). Reaktio olis ollu ihan sama kaikkien miun riparilaisten kohdalla että olis tehny mieli rynnätä halaamaan ja kyselemään kuulumiset, mut haaveekshan se vaan jäi ku sanaakaan ei keritty vaihtaa ku ne lähti takas töihin ennenku treenit loppu, höh :-( Nää on näitä varjopuolia ku kaikki asuu ympäri Suomea.
Eilen sitte suuntasin taas Heiskuun, mistä nää kuvatkin on, eli 2. iskoon. Isoskoulutus olis loppunu vasta huomenna, mut lähdin tänää heti kahdentoista jälkee kotiin. Edellisenä iltana tiesin jo et lähen aiemmin, koska koulujuttuja on jonkin verran rästissä. Tänää miut valtas kuitenki ihan kamala ahdistus, sellanen millasta en oo ikinä joutunu kokee yhtä tutussa ja turvallisessa paikassa ku Heisku. Onneks äiti oli pelastava enkeli ja haki miut pois ja suunnattiinkin samantien käymään mummolla Kuusaalla. Miun melkein 4 vuotias serkku oli siellä älämölöilemässä ja siinä lyhyessä ajassa se huuteli koiraa milloin milläkin oudoilla nimillä, paisto miulle sipulia sisältävän kakun kirjahyllyssä ja käski tunkee kaks tennispalloo omaa suuhuni... pystyy lähtee ääntä tollasesta pikkusesta :'D Kotimatkalla kävin ostamassa vielä lohtujäätelöt, koulujutut on vieläki tekemättä ja väsymyski rupee painamaan.

4 kommenttia:

 1. Hullun kivoja kuvia, varsinkin toi leipä :)

  Käy kurkkaamassa? :)
  nennukkka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noiden leipäkuvien ottajaki varmaan kiittäis, ni kiitän sen puolesta :-)

   Poista
 2. tee sellanen joululahjapostaus niiko viimevuonnaki :)

  VastaaPoista