perjantai 7. joulukuuta 2012

Help me ?

APUA Meillä on huomenna pikkujoulut ja poden tässä taas jokavuotista vaatekriisiä. En tiiä oikeesti yhtään mitä puen päälleni ! En löytäny tän päiväsellä metsästysreissulla yhtään mitään mitä olisin ees voinu kuvitella laittavani päälleni ja turhaudun koko ajan enemmän ja enemmän. Joku enkeli voiski nyt ilmestyy ja kertoo et voisko ees jotai noista kolmesta mekosta laittaa päälle ? Toi eka oli miulla päättäreissä, toka pienten konfiksessa ja kolmas ku ite pääsin ripille. Tää on ihan kauheen vaikeeta ku pelkään et oon jotenki liian juhlava tai jotain :D:D T: Paniikki-Anni joka kaipaa apua !

Oisin tosi kiitollinen mielipiteestä, koska jos tää miun käsii jää nii sorrun lähtemään sinne farkuissa,tennareissa ja neuleessa..

16 kommenttia:

 1. laita joko keskimmäinen tai oikee! tosi kivoja :>> ja viitsitkö ottaa ton ''todista ettet ole robotti'' jutun pois, vähän rasittava:///

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on vaa niin vaikeeta :D voisin miettii nukkuvani yön yli ja kattoo sit uudestaan haha ! ja katotaa mitä osaan asialle tehdä :)

   Poista
 2. oikeen puolimmain !

  VastaaPoista
 3. oikee on ihana ja eniten pikkujoulunen! :3

  VastaaPoista
 4. oikee pikkujouluihin paras:')

  VastaaPoista
 5. oikee :3 vaik noi kaikki onki ihan pirun hyvännäkösii sun päällä!!!!

  VastaaPoista
 6. keskimmäine on hyvä!

  VastaaPoista
 7. mikä on sun unelmaobjektiivi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tuli nyt aika puun takaa, mut joku kunnon makro olis ihan semi kermanen :D !

   Poista
 8. miustkii oikeen puolimmain on paras! (:

  VastaaPoista
 9. oon varmaa iha myöhässä, mut toi eka on ihan huikee! ja se istuu sun päälle tosi hyvin :) mut kaikki sopii sulle joten ei paineita minkä ikinä päätätkään pistää! :D

  VastaaPoista
 10. sulle on haaste mun blogissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) sain kyllä jo yhen tälläsen mut pyrin tekee molemmat !

   Poista