torstai 27. joulukuuta 2012

Gifts

IMG_6595 IMG_6605 IMG_6596 kartutus kamerarahastoon tuli kyllä tarpeeseen :) (tää koko summa ei siis oo yhdestä lahjasta vaan useammasta, ennenku joku käsittää taas väärin)IMG_6623 tätä ei varmaankaan tarvitse selitellä ! IMG_6607 IMG_6632 uiui miul on maailman paras veli :') IMG_6627 Tässä miun lahjasaalista kuvien muodossa !
1.Uus kännykkä tuli jo pikkusen ennen jouluaattoa, kun sekä miun, että veljen kännykät oli jo ihan kuolleita, eli tosiaankin tarpeeseen tuli !
2. Nää on rakkautta.
3. Uusi runko, here I come !
4. Auto, joka tuli meille jo joskus kesän tienoilla, mut nyt se on saatu kuntoon, rekisteriin ja luvat saadaan tammikuun alussa ja ajotunnit alkaa :)
5. taitaa sukulaiset tietää millanen vilukissa tääl asustaa...
6. Aika monen pukinkontista löytyny kapistus ei varmaankaan esittelyy kaipaa.
7. Karkkia en ikinä jouluisin saa paljon ja hyvä niin. Kuulostaa ehkä hassulta, mut suklaata en saa ikinä :'D

Eilinen kulu Tapaninpäivän hiihdoissa ensiapu-pisteellä päivystäen. Kaks pikkusta tapaturmaa sattu, eli ei sen kummempia oikeestaan. Istuttiin Millan kanssa vaan puhumassa henkeviä varpaat jäässä auton takapenkillä. Ilta kulu taas henkeviä keskustellen vuorostaan Saran kanssa abcilla, eli ei ihan turha päivä kotona vietellen.
Tänään suunnataan kurssiporukan kera Kotkaan elokuviin katsastamaan se Hobitti. "Hobitti lähtee, menee ja tekee!" Anteeks sekava kiireessä kirjotettu teksti, mut ei oikeen aika riitä ihan kaikkeen.

Sain melko naurettavan kommentin blogiin (jota en kylläkään julkaissut) siitä mitä/miten kirjotan tänne. Olisin oikein mielelläni julkassu sen jos tää anonyymisti haukkumaan tullut olis seisonut sanojensa takana laittamalla vaikka oman nimensä loppuun. Tiedän toki että tää kirjottelija oli joku muukin kuin vaan täysin tuntematon. Pääasia on, että mie tiedän mitä mieltä oon asioista, seison edelleen edellisen tekstin takana ja miulla on edelleen täysi oikeus kirjottaa omaa blogiani niiku mieli tekee, eikä miun tarvitse mielipiteitäni ruveta muuttamaan. Haters gonna hate ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti