tiistai 6. marraskuuta 2012

Well, some nights I wish that this all would end

nami1
Vaniljacupcaket suklaakuorrutteellahärpäkekakku2
miun, Hennan ja Nikon tekemä pikkunen ylijäämäkakkuhejsverige3kokkailuu4katttttttauuuus5whoopiepies6
Whoopie Pieshällöweeeni7
Askarreltii just ennen halloweeniä tollaset pöytäkoristeet tikkareista

Pari ihmistä on sanonu miulle etten sais rääkätä näillä koulusta otetuilla kuvilla, joten sori, tein sen taas :'D
Koulussa on ollu tosi outoo nää kaks viime päivää, ilmapiiri on ollu jotenkii tosi negatiivinen ja toivon että se muuttuis pian normaaliks. Oon saanu myös kaks panikointikohtausta ku kaikki on vyöryny tän stressijäävuoren rinnettä alas. On vaa tehny mieli paeta. Eilen taisin niin tehdäkki ku juoksin itku kurkussa jalat maitohapoilla alle kahdessa minuutissa Robbarin bussipysäkille koulusta ja ehdin just ja just ajoissa. Bussissa tuntemattomat ihmiset tuijotti mua kysyvästi ku hengästyneenä nielin pahaa oloa ainoalla vapaalla penkillä istuen. Oli tosi huono fiilis siitä, että olin lähteny ruotsin luokasta niin äkkinäisesti ja hädissäni, bussikin ahdisti, joten päädyin nousemaan bussista paria pysäkkiä aiemmin jotta saisin koottua ajatukset, eihän miulla ollut seuraavaan bussiin edes kiire. Asemalla olo oli jo paljon parempi kun muutama miun luokkalainenkin odotteli siellä bussia ja pystyin puhua niille parit sanat.
Tänään meillä oli koulua vaan 8.05-9.45, koska muut tunnit oli peruttu. Tuntu liian kivalta olla jo kävelemässä kotiin ennen yhtätoista. Sikspä miulla on ollu tänää aikaa tehdä vaikka mitä, vaikka yli puolet on vielä tekemättä. Nyt aionkii tehdä jotain ton listan lyhentämiseks ja koitan rentoutuu tän illan, jospa tää tajuton stressi edes vähän hellittäis.


Ainii, tylsyyksissäni päätin heittää yhden miun ottaman kuvan Metrophotochallengeen, kuvaa pääsee kattelemaan ja äänestämään täällä ! kiitos:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti