tiistai 20. marraskuuta 2012

Maata Näkyvissä 2012

lämppäys1iitti2map3therain4disciple5tui6torstenborg7yeeeee8runoooo9ohohoohoh10ihihiihih11gwf12jiuuu13hehehehe14qwertyuiopå15milbeee16
huhu17juhatapio18
Tapahtumarikas viikonloppu tuli taas vieteltyä. Myös joka vuotiset univelat seuras tällekkin reissulle ja eilen kävin nukkumaan heti kahdeksan jälkeen (tänääkin aattelin ettei nää velat hirmupitkään seuraile). Nyt sain kuitenkin nää kuvat fiksattua  ja valikoitua 566 kuvan joukosta.
Perjantain koulupäivä jäi välistä heikon ja huonon olon sekä alkavan päänsäryn takia ja nukuin aamun ja otin rauhallisesti. Myöhemmin pakkailin ja raahauduin seurikselle. Bussimatkoja suuntaansa sellaset lähemmäs 5 (?) tuntia pääs kertymään ja lisäksi siinä samassa tajuttoman huonoa läppää kaikesta mahollisesta. Tänä vuonna festareilla ei miun lemppari ollut esiintymässä, mutta onneks vg on alle puolen vuoden päästä :') Tunnettiin muuten Millan kanssa ittemme ihan liian vanhoiks bailaamaan permannolla tänä vuonna ja päädyttiin koko viikonlopuks löhöämään jossain päin istumapaikkoja ylempänä. Tietenki (niiku joka vuos ennenki) vietettiin lauantaina pari tuntia Turun keskustassa ja niiku niihin reissuihin on jo muodostunu perinteeks, eksyttiin. Onneks ei yhtä pahasti ku aina ennen !
Sadat vastaan tulevat halilaput, good weather forecast, Idän ihmeet ja ponileikkii yhden ihmeen kanssa messukeskuksen puolella, 'ei niin hyvä'-ruoka, kengurupallokilpailu etc. Tiivistettynä jopa liikaa kaikkea tekemistä, mut mahtu joukkoon paljon koomailua mm. kivikylässä ja kivuttiin (jep perinne tääkin) niin ylös kun vaan pääsee, ylimpään riviin jumalanpalvelukseen. Pettymyksen määrän huomas bussimatkalla lukuisilla "Eeeeih"-huudoilla ku saatiin kuulla että majotutaan tänäkin vuonna Kupittaalle, mut onneks ei tällä kertaa itse tuulitunneliin. Lisäks tänä vuonna suihkutkin salli toimia, edistystä :D

"Lähdetkö kanssani ulos teelle?" :D:D:D lievä väsymys vieläki havaittavissa, joten taidan lähtee rauhottumaan tän tekstipohjan luota.

4 kommenttia:

  1. ihana toi "ollaan muuten iitistä" :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, liittyy jollain tavalla insideläppään, et ihmisten ilmoilla ei saa ikinä kertoo et tullaa Iitistä :'D

      Poista