keskiviikko 17. lokakuuta 2012

you know what's beautiful ? Read the first word.

pic1 pic2 pic3 pic4 pic5 lehtii6 pic7 lehtii8 pic9 hypärieväät ! lehtii10 meinasin pelästyy kuollakseni tota kissaa joka vaan ilmesty miun taakse ku näitä kuvia otettiin :'D pic11 pic12 pic13 pic14 lehtii15Parit räpsyt lokakuun ajalta ! Mie vaan mietin että missä välissä teitä on ihan tosiaan tullut se 91 bloggerin kautta !? kiitos Jokatapauksessa ootan varmaan jo tulevaa syyslomaa ku kuuta nousevaa, jotenki hirmu hinku päästä lomailemaan ku monissa blogeissa jo kirjottajat kertoo alkaneesta lomastaan, buu koska miulla ei.
Maanantaina oli meijän vpkoon junnujen virkistys uimahallissa, tuntu hassulta ku ihan meitä varten oli varattu puolet koko uimahallista ja kahvionkin sulkemista lykättiin. Hassulta tais näyttää myös uimavalvojan silmissä ku lasten altaassa kirmas 7 kouluttajaa ja joissain kohtaa jopa vähemmän niitä pieniä ku meitä ja jokaisella eriväriset pallot kourassa valmiina tähtäämään kaveria päähän, lapsetti ?
Eilen bussilla kulkemiset meni täysin putkeen. Kausalan bussi oli eka ainaki 20 minuuttia myöhässä. Siitä seuras kahdesta seuraavasta bussista myöhästyminen ja tunnin odottelu seuraavaan. Arvatkaa tuliko se edes pysäkille ? No ei. Siitä sitten napattiin eka bussi joka saapu ja käveltiin jäljelle jäänyt matka koululle. Vitutti ku pientä eläintä selitellä ruotsin opettajalle koko tota tarinaa. Onneks oli lyhyt koulupäivä ja oli taas aikaa tehä kaikkea muuta ku ajatella koulussa puurtamista. Tein tän postauksenkin, pakkasin ja 'muutin' loppuviikoks muualle, alko vaan kyrsimään tää paikka. Sielläkin kyrsi, koska netti yhteydessä on jotain häikkää, enkä päässy julkasemaan tätä postausta :( Ja siks tulin nyt himaan rustaamaan tän loppuun..
Kauheen puuduttavaa tekstiä, mutta tänään yllätyin positiivisesti liikkatunneista ! Pitkän keittiöpäivän jälkeen raahauduttiin vielä liikkumaan (lue käveltiin kaatosateessa happy bowlingiin keilaamaan). Oli kyllä tosi jees pitkästä aikaa päästä tesmailemaan ruostuneita taitoja keilaradalla maailman söpöimmissä kengissä. Liikan jälkee subin kautta assalle ja vaihtelun vuoks junalla kotiin. Nyt seuraavaks kamat kantoo ja sen jälkee kämpille löllöilemään ja nukkumaan.

6 kommenttia:

 1. Hyvän näkösiä kuvia sulla! Minkäköhän mittaisia putkia sulla ja missäköhän rungossa ne mahtaa olla kiini? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vooi kiitos ! miulta löytyy perus 18-55mm, 75-300mm, 50mm & 8mm fisheye ja runkona toimii canonin 450D :)

   Poista
 2. tuo eka kuva on täyttä upeutta:-) ja nuo tuulihatut ♥ namnam! Mikä täyte niissä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti:) tuulihattujen täyte on niinki yksinkertanen ku kinkkua, ranskankermaa ja vähän suolaa ja pippuria ! harmi ku noi meni myyntiin joten ite en saanu edes maistaa :(

   Poista