sunnuntai 2. syyskuuta 2012

JVG

JVG1JVG2JVG3JVG4JVG5JVG6JVG7JVG8JVG9JVG10JVG11JVG12JVG13JVG14

TUITUI
Perjantaina pyörähdin koulun jälkeen hetkeksi kotiin ja yhdessä hujauksessa istuttiinkin jo Sinin kanssa bussissa kolmistaan bussikuskin kanssa. Assalla kuski kysy meiltä että mitäs tykättiin privatekyydistä, kun saatiin matkustaa ihan tyhjässä autossa, mikäs siinä.  Napattiin Roosa kainaloon ja noustiin seuraavaan bussiin kohti Kuusankoskea tarkotuksena katsastaa Kuusaan puistojuhla, Stepa ja JVG. Koko illan olin ihan jäässä ja keskityin enimmäkseen kuvaamiseen. En oo mitenkään erityisen tyytyväinen noihin otoksiin, ja siks harmittaakin vähän kun yritin saada hyviä kuvia, onnistumatta. Nää kuvat ei näyttäny miun silmiin hyviltä varsinkaan värillisinä, joten muokkasin ne mustavalkoisiksi, mitäs työ ootte mieltä ? :)
Mut reissuhan ei todellakaan ollu mitenkään hukkareissu, parempi siellä ku kotona kököttämässä sohvan nurkassa. Taxin odottelu bussipysäkillä umpijäässä kuunnellen kauhujuttuja oli kyllä kieltämättä aika karmivaa.
Eilinenkään ei kulunu kotona rentoillen, ainakaan kokonaan. Ku Heikki ja Pauliina kaars pihaan se oliki sit menoo. Kruisailtiin Kausalan suunnilla jonkun aikaa, kunnes saatiin maailman paras idea, ja lähdettiin Kouvolaan ajelemaan. Onneks uljas pökötti ei jättäny tielle ja päästiin takasinkin ja datailtiin niin kauan Sinillä että nälkä yllätti ja löydettiin itsemme abcilta syömästä. Joskus puol kahdentoista aikoihin päästin noi matkaajat kohti päämääräänsä ja ite painuin nukkumaan.
Tänään ei taaskaan mitään erityistä, läksyt tekemättä ja huomenna taas tappopitkä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti