sunnuntai 12. elokuuta 2012

Tosiaan mää vuosi sitte tajusin, että mä oon ahven

jeeeeeeeeee1jeeeeeeeee2jeeeeeee3kollaasii4jeeeeeeee5
vaalea neule - Gina Tricot lökärit - Gina Tricot harmaa neule - Onlyjeeeeeeeee6jeeeeeeeee7jeeeeee8
Behnford'sjeeeeeee9jeeeeeeeeee10jeeeeeeeeee11jeeeeee12jeeeeee13
Suomalainen kirjakauppasinikollaasi14
Täällä yks laiska ilmottaa olevansa hengissä ! Perjantai kulu kivasti pyörien Helsingin suunnalla. Otettiin aamulla Sinin kanssa juna sinne, pyörittiin tiesmissä kaupoissa, mäkkiläskeiltiin, nähtiin Mikaa, panikoin mukahukattuani kännykkäni, kuolin jalkakipuihin kaiken sen kävelemisen jälkeen ja tein parit kivat ostokset.
Tänään oon löllöilly jumpin päällä himassa (niinku eilenkin) ja purkanu tätä paniikkia, jämnitystä ja ahdistusta tähän bloggerin tekstipohjaan:

Mie pelkään, että vanhat muistot nousee pintaan. Mie pelkään, että pyrin olemaan täysin näkymätön muiden silmissä. Kumpaakaan noista mie en todellakaan tahdo. Tänä kesänä oon miettiny, että miksen vaan tehny helppoa päätöstä ja menny tohon lähilukioon. Mie tiiän, että haluun kuitenki opiskella kokiks.
Mut on tässä asiassa hyvääkin. Kukaan siellä ei tiedä millasta miulla on täällä ollut ja saan alottaa ihan kokonaan alusta. Kaikki sanoo, että en mie oo todellakaan jäämässä yksin, mutta tää pelko on vaan niin suuri, että se on vallannu miun mielen. Asiaahan ei tietenkään helpota, että facebookin etusivu on täynnä angstia siitä, että äää kohta alkaa koulu ja blaa blaa. Kaikki kouluun liittyvä saa miut nieleskelemään tuskasesti, ihan kun olis joku iso pala kurkussa, eikä se lähde sieltä pois.
Tiistaina kuitenkin nousen siihen bussiin matkahuollon pihasta. Bussissa istumisen jälkeen näen koulun ja miun on pakko voittaa kaikki pelko sinne menosta. Oon silti onnellinen,että tein päätökseni. Oikeasti.
Nyt ku alan tarkemmin miettiä, niin pärjäsinhän mie riparillakin. Menin sinne yksin, en tuntenu ketään ja paikkakuntakin oli täysin vieras. Automatkalla miuta pelotti ihan järkyttävästi, mutta samalla hymy oli korvissa koska miulla oli aikomus nauttia siitä viikosta. Kuitenkin heti kun ensimmäinen ryhmäjuttu tuli, aloin tutustua muihin. Muistan vieläkin, kun majottauduttiin siihen Padasjoen yläkoulun kesän jäljiltä olevaan tunkkaseen äidinkielen luokkaan. Yksi tytöistä tarjos sen pussista niitä Pågen gifflar-pullia ja ne pullat yhdisti kaikki koko leirin, syötiin niitä joka paikassa. Ne reissut vieraalla paikkakunnalla kävellen kauppaan ostamaan lisää pullaa oli jotain niin kivaa. Tai se, kun meitä varotettiin ulkopuolisista koulun alueella (tottakai ne oli kiinnostuneita ihmisistä jotka oli vallannu koulun) ja ne roudas meille suuria kukkakimppuja jotka oli peräisin sen koulun kukkapenkistä.
Nyt kun aloin miettiä riparia, alan tajuta, että tää pelko saattaakin olla ihan turhaa. Avaan miun mielen kaikelle uudelle, tästä se alkaa oon valmis tai en ! :-)


4 kommenttia:

 1. Oot ilmesesti tulossa KSAO:n kokkipuolelle? Ainaki sain sellaisen käsityksen kun luin tätä blogia vähän enemmän:)

  Opiskelen itekin kokiksi, huomenna alkaa toinen vuosi KSAO:lla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sie oot saanu ihan oikeen käsityksen :D nooni:)!

   Poista
  2. Eiköhän me jossain vaiheessa törmäillä koulussakin:)

   Poista