maanantai 20. elokuuta 2012

sulata tää sydän jääst, vielä kuljetaan käsi kädessä

jyväjemmari1 jyväjemmari2 jyväjemmari3 jyväjemmari4 jyväjemmari5 jyväjemmari6 jyväjemmari7 jyväjemmari8 jyväjemmari9 loppukevennys10 Lauantaina oli aikaa pirstyä auringon paisteessa ja otettiin Marikin kanssa pyörät alle ja polkastiin pari kilsaa johonkin viljapellolle ja räpsittiin muutamat kuvat läkähtyen kuumuuteen. Räpsyjen jälkeen polkastiin vielä muutamat kilsat heseen läskeilemään nomnom. Ilta kulu samassa seurassa abcilla istuskellen ja kylillä pyörien. Nii ja aikasin nukkumaan koska olin tajuttoman väsyny kouluviikosta. Sunnutaista miulla ei oo mitään erityistä kerrottavaa, koska en tehny muuta ku nukuin.
Tänään oli rankka paluu arkeen 8-16 koulupäivän kera ja koko paivä taas pelkkää teoriaa ja parit lähtötasotestit ja hopsit siihen kylkeen. Mutta en valita, sienihattu pukee miuta. not. Tarkotan siis että sovitettiin tuövaatteet ja naurettiin ehkä liikaa niitä sovitellessa. Päivä oli kyllä kaikin puolin jees, en siis valita.

Eilen illalla miun teki mieli itkeä ilosta. Mietin asioita, ja miten joku niin pienikin asia voi tehdä onnellisemmaks ku aikoihin. Miun on ollu nyt paljon parempi olla, vaikka kaikki uus pelottikin. Loputon hymy paistaa miun kasvoilla, enkä pysty kitkemään sitä pois. Enkä mie tahdokkaan että se katoaa. Kaikki on hyvin just näin !

4 kommenttia: