torstai 2. elokuuta 2012

Onnelliset loput tuppaa aina alkaa itkettämää

12345678910111213141516
Eilen taas kun lopultaki pääsin ylös sängystä (jes iltapäivän puolella) suuntasin melkein heti hakemaan skoban tallista ja lähdin pommittamaan Saralle päin. Tähän väliin pakko ihmetellä, jotain tällästäkin kun maaseutu. Miks kaikille kavereille on vaan niin pitkä matka ?
Siellä ne jo Jennan kanssa ootteli mua ja siitä pommitettiin sellaset 15 kilometriä Kuuksonlammelle. Sielläki on näköjään pakko käydä edes se kerran kesässä. Matkalla sato vettä ja paikan päällä ukkostikin. Pakko myöntää, että ollaan mestareita katsomaan säätiedotuksia. En edes tajua, miten lähin tonne taas. Pari kilometria tollasta offroadia skootterilla metsätietä on ehkä jo vähän liikaa tolle kiinanihmeelle. En tiiä tiekääkö kukaan sitä tunnetta ku yrittää ylös jyrkkää liukasta kalliota ja pyörät vaan sutii alla :'D
Tiet sinne on kuitenkin niin huonoa, että pari vikaa kilometriä joutuu kävelemään. Ei oltu edes päästy rantaan asti kun piti soittaa joku tuomaan ruokaa, huoh. Onneks Mikko pelasti meidät nälkäkuolemalta. Ei siinä hirmu kauan kuitenkaan mennyt kun tuli taas nälkä ja hetken päästä oltiinkin jo pommittamassa 20 kilometriä kohti Hesburgeria.
Eilen illalla ajattelin, että vietän rauhallisen koti-illan ja meen ajoissa nukkumaan, mut kello kaksi nukkumaan meno ei taida olla kovin ajoissa. Joskus puoli yhdeltätoista Sini pyys minuu lähtee abcille ja ajattelin että sillä on vaan taas jotain kerrottavaa, mutta ei. Pari kaveria, jotka oli luvannut että ne ei tule enää ikinä Kausalaan, istuivat kiltisti Kausalan abc:llä. Istuttiin siinä jonku aikaa, ennenkun se pulju meni kiinni ja poljettiin kohti kotia (jee kakspäällä pyörällä jossa on muuten wunderbaum lisävarusteena). Lyhyeenhän se tyssäs ja jäätiin vielä kylälle kahdeksi tunniksi, mikä järki ?
Sain muuten ihan supereita suunnitelmia viikonlopulle ! Perjantai on vielä vähän hakusessa, mutta lauantai-aamuna nokka kohti Tamperetta ja Särkänniemeä Marikin seurana :-) Jipii !

2 kommenttia:

  1. pojil oli vissii kyyti täl kertaa pois, ettei tarvinu kävellä vajaan kilsan matkaa? :'D

    VastaaPoista
  2. Roosa: joo tällä kertaa no problem koska mopo ja kevari :'D

    VastaaPoista