perjantai 3. elokuuta 2012

I can't get you out of my head

donitsimikko tuitui tomaatti keulii jarppppi
aaaa Tänään otettiin suunnaksi taas vaihteeks Kouvola, ja tällä kertaa rämmittiin armottomassa helteessä lehtomäen K-Supermarkettiin assalta sen joku 4 kilometriä. Tarkotuksena oli siis mennä chekkaamaan noi Duudsonit. Miulla ei ollut mennessä mitään hajua siitä, että siellä oltiin kuvaamassa Duudsonit tuli taloon-jaksoa ja telkkariinhan siinä taas päädyttiin. Ohjelmassa oli mm. donitsien ahtaamiskisa, tomaattisota ja uimaleluilla liukumista saippuamössössä. Kuvia miulta löytyy lähemmäs 200, mutten ehdi nyt julkasemaan yhtään lisää, koska huomenna aamulla on aikanen herätys ja siitä sitten suunnaksi Tampere :-)
Päädyttiin siihen kameroiden alaiseksi ihan liian monesti, ja miuta hävettää valmiiksi jo ihan liikaa. Mutta oon edelleen sitä mieltä, että kaveria täytyy kannustaa ! Mut kaks kameramiestä naamassa kiinni kameroineen sen jälkeen ei ole jees. Lisäksi miuta naurattaa se näky kun käytiin ostamassa 2,6 kiloa tomaatteja ja päästiin pikkumuksujen kanssa heittelemään Jukkaa niillä >:D
Jäädyin nimmarinjako pöydän edessä niin pahasti, että unohdin onnitella synttärisankari-Jukkaa, harmittaa. Mutta kyllä piristi kaikki mitä ne sano ! "Onpas sulla tekninen kamera!"
nyt jatkan juoksenteluani ympäriinsä ku mikäkin päätön kana.
Oli siis kokonaisuudessaan superkiva päivä♥ 
nyt jatkan juoksenteluani ympäriinsä ku mikäkin päätön kana.

4 kommenttia:

  1. http://saippuakuplan.blogspot.fi/2012/08/liebster-blog.html

    hähää, ole hyvä Antsa:)

    VastaaPoista
  2. Sini keulinu prkl ympäri!! XDD

    VastaaPoista