maanantai 9. heinäkuuta 2012

KYY 2012 huipusti myllytellen

KYY-12 & SUMMER UP 025 KYY-12 & SUMMER UP 014 KYY-12 & SUMMER UP 098 KYY-12 & SUMMER UP 020 KYY-12 & SUMMER UP 042 KYY-12 & SUMMER UP 079 KYY-12 & SUMMER UP 093 KYY-12 & SUMMER UP 125 KYY-12 & SUMMER UP 188 KYY-12 & SUMMER UP 239 KYY-12 & SUMMER UP 242 KYY-12 & SUMMER UP 279 KYY-12 & SUMMER UP 318 KYY-12 & SUMMER UP 358 KYY-12 & SUMMER UP 366 KYY-12 & SUMMER UP 390 KYY-12 & SUMMER UP 212 KYY-12 & SUMMER UP 434 KYY-12 & SUMMER UP 484 KYY-12 & SUMMER UP 501 KYY-12 & SUMMER UP 576 KYY-12 & SUMMER UP 597 KYY-12 & SUMMER UP 608 KYY-12 & SUMMER UP 650 KYY-12 & SUMMER UP 657 KYY-12 & SUMMER UP 660 KYY-12 & SUMMER UP 663 KYY-12 & SUMMER UP 668 KYY-12 & SUMMER UP 674 Miulla on ikävä. kaikkia. Kouluttajakurssi vanhojen tuttujen kanssa takas maailman parhaan ryhmähengen saavuttamisen. Kouluttajasta puhumattakaan ! En oo ikinä ollu kurssilla, jossa kouluttaja on ollu tota luokkaa.
Myös omat koulutettavat taku3-kurssilta opetti miulle paljon siitä, millanen miun pitää olla kun miulla nyt tosiaan löytyy ihan oikea koulutus junnujen kouluttamiseen. Tokan illan armoton vitutuskaan ei pilannu miun leiriä, paitsi sillä hetkellä oli kyllä hermot kieltämättä kireellä. Kun tulee saunan raikkaana takaisin parakkiin ja löytää makuupussin, laukut, saappaat, sammutusasun ja kaiken mahdollisen täynnä käpyjä ei sieltä suusta lennä muuta kun ärräpäitä. Kaikki puhtaat vaatteet oli ihan havunneulasissa, hiekassa ja sen semmosissa. Onneks pojat tais oppia että niiden idea oli huono, kun ne näki miut viskomassa niitä käpyjä pitkin parakkia. Ei kuitenkaan muistella pahalla jos työ satutte lukemaan tätä :D
Pinkin nimikortin omistaminen kuulu ehdottomasti leirin parhaimpiin puoliin. Saatiin enemmän oikeuksia ja vastuuta kuin muut leiriläiset. Yösauna ja myöhempi hiljasuus tarjos myös meille sitä kaivattua omaa aikaa.
Syöminen, saunominen, huono läpänheitto ja kaiken maailman perseily kuulu asiaan, puhumattakaan liian lyhyistä yöunista. Kouluttajakurssin tapaamiset, kokoukset ja oppitunnit oli jotain niin helmeä. Inside läppää kerty taas kerran armoton kasa kuten mitä helvettiä täällä tapahtuu, taru sormusten herrasta ja perusselvitys, hobitti lähtee menee ja tekee, puhelimen syönti, täs mä lenkittääs mustii, huipusti myllytellen, pystyy, rakas apinalauma kadotkaa silmistäni, ootsä uskovainen ja langaton puhelin. Nää ei hyvin äkkiä lopu.
Oon aina vaan enemmän ja enemmän sitä mieltä, että palomiehet bilettää parhaiten. Torstai illan disco taas kerto sen tosiasian, mitä olin ikävöiny vuoden. Jotkus saattaa ajatella että just joo, mut niin se vaan menee. Koko leirin raataminen ja koulutuksissa puurtamisen kruunaa vika ilta ja kaikilla on niin loistava meno et tarvii aurinkolasit. eiku. Toki viikkoon mahtu myös niitä ei niin positiivisia juttuja ja nytkin miun tekis vaan mieli itkeä ja kysyä kaikilta onko miussa jotain vikana. En ehkä miellytä ihmisiä, mutta mie oon mie, oma itteni. Kuulemma jotkut ei tiedä mitä pitää tehdä kun tyttö itkee ja mie taas en tiedä miks häpeän niin paljon muiden edessä itkemistä. Kun luen tosta paperista uudestaan ja uudestaan viimesen lauseen "Koita jaksaa..." mie mietin että mitä jaksamista tässä muka on ? Miulla on kaikki hyvin mut silti tekee mieli itkeä. 
Oon niin ilonen että just noi ihmiset ympäröi minuu ton viikon. Just toi sää. Paikka. Olin ilonen jopa niistä kaikista hyttysen puremista nilkoissani. Niistä hymyistä. Nauruun repeämisistä. Noloista tilanteista ja siitä kun pystyin vaan nauraa itelleni. Oon nyt jopa ilonen siitä, että oon kipeä, oikeesti. Edes tää kuumeen nousu ei haittaa. Oon ilonen siitä että tänään tyhjentäessäni kameraa sieltä paljastu 1427 valokuvaa, tuskasta ladata mutta hymyilen.
Kävin äsken Marikin kans pitkällä iltalenkillä ja oli niin kiva puhuu pitkästä aikaa kaikki asiat halki, etenkin se yks tietty asia jota selitin pari tuntia, mutten vieläkään saanut sanoja muotoutumaan oikealla tavalla ulos miun päästä. Mut ei se haittaa. Oon onnellinen. Oon onnellinen myös siitä, jos joku jaksaa lukea tän. ja kiitollinen.

En oo varma jaksanko/ehdinkö huomenna postata, eli jos en niin miusta kuuluu vasta joskus 17. päivä aikasintaan, koska lähden huomenna riparille isoseksi :-) heippa siis !

5 kommenttia:

 1. tosi kiva blogi sulla!:) liityin lukijaks!

  http://justdreamingg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Yhyhyhyyyy, neljänneks vika kuva <3 :')))

  VastaaPoista
 3. tytti: voooi kiva ku tykkäät :) !
  Sini: joo äläpä, miulla on ihan älytön ikävä :'( mut ens vuoteen!

  VastaaPoista
 4. Upeet et bloggerin puolelt löytyy muitki vpklaisia toi leiri oli parasta <3
  Tyttö, lauritsala vpl

  VastaaPoista