lauantai 2. kesäkuuta 2012

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin nyt

juhla1
näistä kaikista juhlasalikuvista on peitetty muiden naamat, koska en jaksanu alkaa kyselemään lupia, joo laiskatytööööööt2 mietotari3
muikeena koska päättötotari vihdoinviimein kourassa !ahajust4 stipeendiii5 jeeysibee6 kynnet7
heittäydyin hurjaks ja lakkasin pitkästä aikaa kynnethiihi8 todistuuuus9 mieeee10 kevätjuhlaaa11 kampaus12
vähän parempi kuva kampauksesta !hehe13 hihi14 purattukampauus15
Tän aamun päättäritohinat oli yhtä kaaosta. Ensin nukuin pommiin (onneks en paljon), seuraavaks istuin kampaajalla puoltoista tuntia ja mun aikataulu jumittui eikä koululle päästyäni ton kaiken kiireen alla edes miun kengät suostuneet pysymään enää jalassa. Ratkaisu: käsipyyhkeet kenkiin. Hyvin toimi :) ! Heti kun sen pitkän puheen ja puuduttavan pitkän kuoroesityksen jälkeen saatiin päättötodistukset omiin pikku kätösiimme oli se kuori pakko avata heti (haha se oli vähän kiellettyä..) Ja onneks istuin penkillä, sillä järkytys oli suuri. Sain elämäni ensimmäisen kympin, ja vieläpä kaksi kappaletta ?! Olin ottanut tavotteeksi saada peruskoulun aikana edes yhden, mutta taisin luopua toivosta jo aikoja sitten. Kympit rapsahti mistäs muustakaan, kun miun parista lemppariaineesta äikästä ja köksästä. Lisäksi köksästä miuta muistettiin stipendille, jee ! Lukuaineiden keskiarvoksihan paljastui huimat 8.4 eikä miulla ole ikinä ollut se noin hyvä. Täst onkii hyvä jatkaa uuteen kouluun.
Ärsyttävintä näissä kuvissa on se, että nää on otettu sisällä. En oikein lämmenny sille kaatosateelle. Pakko pyytää myös anteeks osasta näistä kuvista, äiti on ottanu nää kaikki juhlasalikuvat ja tietenkin se on kuvannu vaan mua, huoh. Miulla on edelleen hirmunen kasa kaikkia kuvia julkasematta, muttakun ei oo ollut oikein saumaa tulla laittamaan niitä tänne ja toivon että kerkeen lähipäivinä.
Muut on tällä hetkellä viettämässä päättäreitä kuka missäkin, ja arvatkaa mitä? Mie oon yksin himassa, koska keskiviikon jälkeen oon ollut kuolemanväsynyt (kohta suuntaan taas nukkumaan) eikä miuta oikeastaan kiinnosta mennä muiden ryyppäämistä ja sekoilua mennä katsomaan. Kyllä lämmin sohvan nurkka ton kolean sään aina voittaa.

ainiin ja hyvää kesää !

3 kommenttia:

 1. ainoo asia joka eijo kivaa on just joka vuos keväällä ku on nää juhlajutut, kaikki ryyppää jopa ne ihan pikkuset :l

  VastaaPoista
 2. älyihanat noi sun hiukset ja toi mekko!! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Miejju: joo en voi ymmärtää just jotain 6- tai 7-luokkalaisia varsinkaan :'D se on jotain niin...
  Jenna: no kiitoos :') ♥

  VastaaPoista