sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Justimusfilms 30.5 @ Gloria

Heti aluks mie pyydän kaikilta, etteivät olis niin röyhkeitä, että kopiosivat näitä kuvia. Kaikki paitsi noi kuvat joissa ite oon on cee minä. Älä kopioi !
pojaaat1
vuih♥kamera2 jf3 jf4 jf5 rantaleijonat6 juhojf7 terooo8 vilhooooooo9 hihihiihihihihh10 joosee11 rantaleijonat12 hupsutti13 loppuunmyyty14 väsytti15
no miee ottaas vähän lepii @ eturivi ft. Pinjasamiiiii16
killermasa69jf17 joose18 hyppppppy19 kumiankkafilms20
Kumiankka Filmsin Juuso :-)justimusfilmsyhtis21
Joose, mie, Juho ja Sami assa22
kotiinlähtö, oli pakko arvostaa siinä väsymyksessä

Jee, vihdoin kuvia keskiviikolta. Aamulla matka starttas 20 vaille seitsemän kohti Helsinkiä. Puol ysin maissa oltiin perillä ja suunnistettiin Glorian luo katsastamaan se mesta. Tyhjältä näytti, joten päätettiin lähteä 3 tunniksi vaeltelemaan ja etsimään ruokapaikkaa. 12 palattiin paniikissa katsomaan, että millaset kilometrijonot paikalla oli, muttei onneksi ollut. Tutustuttiin siinä jonotustuntien aikana Marikin kanssa neljään aika mahtavaan ihmiseen ! Juttua lensi jos jonkinmoista, mutta mikäs siinä kun samanhenkistä porukkaa oltiin. Eturivintytöt tai jotain... Jäi vähän sellanen maku suuhun, että oltiin kynsin ja hampain roikkumassa siinä ovessa, ettei kukaan vähemmän odottanut vaan pääse edelle.
Pari tuntia ennen ovien aukeamistaNost3 & Protro sekä Justimusfilmsin pojat saapu paikalle. Olin just juossu mäkkiin hakemaan ruokaa ja mutustellessa sitä roskaa leuka tais loksahtaa maahan asti järkytyksestä, kun ne oikeasti olivat nyt metrinpäässä, eikä siellä tietokoneen ruudun takana, huh.
Päästiin sisälle pari tuntia ennen keikan alkamista ja sitä kiljumisen määrää kun tajuttiin, että oltiin päästy eturivin keskelle. Jonotteluahan miun kohalla tuli 5 ja puol tuntia plus 2 tuntia. Jffää lämppäs N&P ja meidän kohalla tais tulla jo 4. keikka käytyä. Oon ihan varma, että youtube on täynnä kamalia kiljumisvideoita keikasta, kun justimusfilmsin pojat astui ensikertaa lavalle korjaamaan rikkimennyttä tietokonetta. Saatikka sitten keikan alettua. Setti oli lyhyt, mutta oon iloinen jokaisesta hetkestä, jonka siinä täpötäydessä salissa vietin. Justimusfilmsin ja Nosteen sekä Protron yhteiskiertue tekee tuloaan syksyllä, ja miun olisi kai syytä alkaa katsomaan hotellitarjontaa Tampereelta, koska sinne varmasti tän tytön tie käy (lisäksi Helsinki ja Lahti). Tollanen keikka 'muistio' tällä kertaa, sorit niille jota asia ei kiinnostanut.
Tänään nukuin univelkoja pois sellasset 14 tuntia. Päivällä Joona ja Joonas tuli visiitille Kausalaan ja ajeltiin heseen ruokkimaan noi kaks nälkästä. Huomenna aamulla kirmaan superiloisena (not) töihin.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) mikä kamera sulla on? ja missä välissä kerkesit ottaa ton yhteiskuvan poikien kaa? T. utelias joka suuntaa syyskuussa JF:n Helsingin keikalle ;)

  VastaaPoista
 2. Linda: kiitos:)! Miulla on Canonin 450D, ja pojat jako nimmareita keikan jälkeen ja siinä samalla pyysin yhteiskuvaa niiden kanssa. Itekkii oon suuntaamassa Helsingin keikalle syyskuussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää toivoa että tolla keikalla sais napattua itelleen yhteiskuvan :)! saakohan sinne ottaa järkkärin mukaan? ja ehkä me törmätään siellä! ootko tulossa sille aikasemmalle vai myöhemmälle keikalle?

   Poista
  2. kyllä ainakin Gloriassa sai käyttää järkkäriä, ja mie uskon että tuollakii. Luultavasti, ja tällä tietoo aiemmalle keikalle :-) !

   Poista