torstai 7. kesäkuuta 2012

Fire and flames

steriilitleivät1 pinkoo2 vettttttttttttä3 whatthefuuck4 jouggue5 pinkoopinkoopinkoo6 vetttttä7 pysti8 suihkutuslaudalla9 nooraa10 letku11 pinkoopinkoo12 kaksoseeeeeetjoomoinyrpeenä13
nää on niin vanhoja kuvia, että toi juurikasvu on kyllä kuollu ja kuopattu.. rendo14 KY6232 15 millllllllllllla16
Nää kuvat on jostain toukokuulta, kun olin valokuvaamassa junnujen kisatreeneistä ja niistä itse kisoista vähän matskua ! Pakko mainostaa, mutta jos 3 joukkuetta ottaa osaa kilpailuihin, ja kotiin palataan kahden kullan ja yhden hopean kanssa, on ihan pakko olla tyytyväinen :')

Maanantain ekat fiilikset tais olla että jee, töitätöitätöitä. Fiilikset tippu alas ku sain kuulla että saadaan pyyhkiä pölyt kirjaston jokaikisestä kirjahyllystä ! buu. Urakkaan meni sellaset kolme päivää ja täytyy sanoa että kädet on hellänä ja oon ilonen siitä ettei enää tota hommaa tarvitse tehdä(perjantaina pyyhitään pölyt kirjastoautosta...), siinä meinaa oikeesti kuolla tylsyyteen :D Onneks 'työnantaja' on tosi rento, ja on jo kahtena päivänä passittanut meidät taukohuoneeseen lukemaan lehtiä.
Tänään sai kyllä pidätellä nauruaan jonkinverran, kun vuorossa oli lastenpuolen kirjahyllyt. Sulosia pikkusia villeine laukauksineen vilisi koko päivän ympärillä. Haha oon kuningas koska näin tikkailtani kaikki tapahtumat hyllyjen välissä.
Lasken tosiaan päiviä ton työn loppumiseen, koska rahan kuvat ja kesäloma välkkyy silmissä jo aika railakkaasti. Onneks perjantain jälkeen (aika varmasti) jätän pölysen kirjaston ja vaihdan paikkani rauskuun, joka piti olla alunalkaen miun oikea työpaikka.
Kauheen sekavaa tekstiä näyttää tähän ruudulle nyt ilmestyvän, mut mie taidan jatkaa samaa linjaa: sain tänään sähköpostia kurssinjohtajalta, ja oon päässyt kouluttajakurssille ! wohoo
Vielä sekavempaan suuntaankin osaan mennä, mutta mie, Marikki ja Pinja päädyttiin Justimusfilmsin Juhon facebookin profiilikuvaan. Ihan hävettää, mutta samalla voisin nauraa vedet silmissä omalle ilmeelleni ja sille kuinka halailen miun kameraa kun mikäkin sekopää. varsinainen vatipää ku en osaa selvää tekstiä kirjottaa, nauttikaa.

Ainii ja taloussuklaa on hyvää.

Tää teksti on kirjotettu jo eilen, mutta miulla ei ole nyt aikaa alkaa vääntämään uutta. Tuun ehkä deletoimaan noi tekstit joku päivä. Ehkä jopa liian värikästä luettavaa. Nyt harkat ja nukahdan kohta pystyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti