maanantai 11. kesäkuuta 2012

THE "EARTH" WITHOUT "ART" IS JUST "EH"Pakko myöntää, että oon kehittyny kameran takana olemisessa jonkun verran, ainakin omasta mielestä. <jaa mitä toi tuli
Miulla on alkanu tulla taas ihan kauheita inspiraatiopuuskia kuvailuun, himoitsen uusia objektiiveja ja runkoa (johon miulla on valitettavasti varaa vasta ens kesänä), ja ideoita pursuaa pään sisältä koko ajan paperille. Vaan kuvauspaikat puuttuu, mutta miks oon aina niin laiska lähteäkseni mihinkään ? Ei sen puoleen, eipä kukaan ole suostunut malliksikaan :D (niin no en oo pyytänytkään) Tää johtuu varmaan siitä, etten pääse toteuttamaan itseäni koulussa, haha.

^Taas noita kirjoitettuja pätkiä jota miulla on luonnoskansiot täynnä sekä täällä, että kännykän tekstiviestikansiossa.
Tänään mun fiilis on ihan loistava ! Se oli kyllä eilenkin. Vihdoin miusta tuntuu, että tää elämä alkaa vihdoin rullaamaan. Ei sillä, etteikö elämä olisi rullannut ennen tätä päivää. Mitään erityistä ei oo edes tapahtunut (no oikeestaan hippusen on) mutta miun tekee mieli hyppiä, juosta lujempaa kun koskaan, kiljua sateessa, olla hymy korvissa ja ennenkaikkea nauraa kaikelle tyhmälle. Mie tahdon laulaa ja huutaa kovaa, ja olla välittämättä mitä muut miusta ajattelee. Tehdä muihin vaikutus, eikä antaa vaikutelmaa 'toi on se ujo tyttö' tai olla ilmaa kenellekkään. Tahdon hymyillä niin kauan, että miun hymykuopat huutaa kivusta. Olis niin siistiä matkustaa junalla jonnekin, ihan minne vaan. Kaikista parasta olis päästä katsomaan ihmisiä, jota en ole nähnyt (tai vaikka olisinkin) ja viettää unohtumattomia hetkiä, oi jospa vaan tulis hyvä sää. Töissäkään ei enää tunnu rankalta, ja kun pääsee työpäivän jälkeen kotiin, ei edes tule mieleen vetää päiväunia. Tää kaikki on tunne, mitä mie en oo kokenu pitkään aikaan, ja oon ilonen että just tää tunne vallitsee miun mieltä just nyt.

Oon nyt niin huolettomalla tuulella, etten edes aio alkaa hermoilemaan hitaan pöytäkoneen kanssa.. Joten kuvat:


 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti