perjantai 2. maaliskuuta 2012

Something new, again

new1
jakku H&M, kengät Spiritstorestahiuhiu2
yritin ottaa tosi khuulia kuvaa pirtelölaseista, mut Noora.......new3
Miun uus rakkaus! tulispa kesä♥  lappuhaalari Spiritstorestaerhiughiesux4 new5
sisustustarra päättötyötä varten Sinooperista, Muffinsikirja Suomalaisesta kirjakaupastahehoo6
oikeesti tässä ei tehdä lumitöitä..wiuu7 new8
koru Ninjasta.

Tää loma on mennyt kun siivillä ! Maantaina harjoituksissa junnuille liikuntakoulutusta hankipallon muodossa ja seurauksena jokaikisen saappaat täynnä lunta. Tiistaina opettamassa Arttua laskemaan mielakassa ihan superhuonossa kelissä ! Tähän väliin pakko mainita, kuinka ikävän tuntusta on mennä koko päivä hissillä ylös niin, että hissi on polvitaipeiden kohdalla, aijai. Keskiviikkona oli vuorossa reissu Lahteen Nooran kanssa ja rahathan siellä tottakai hupeni. Kotiin junalla ja assalta suoraan töihin ja rättiväsyneenä kotiin sekä yöhön asti juttelua kurssilaisten kanssa fb:ssä. Torstaina tarkotuksena oli mennä Sinin kanssa luistelemaan, mutta taitoluistelijat oli vallottanu Kausalan tekojään, plaah. Onko mitään homompaa kun miehet taitoluistimilla skrinnaamassa klassisen musiikin tahtiin ??! illalla olikin taas vuorossa harkat.
Tänään luulin saavani nukkua pitkään, muttei auttanu kun Jyri tuli repimään mut ylös sängystä ennen kahtatoista.. Mun pitäis vielä raahata itteni kauppaan, jos aion jotain syödä eli olis varmaan ryhdistäytymisen paikka :D
Huomisen suunnitelmat on ihan auki, että onko suuntana Lappeenranta, Kounvola vai raahaako muut ittensä Kausalan suunnille. Jos ei suunnitelmat ihan mönkään mee, ja jollei kaikki jää vaan koteihinsa, niin tännekkin saattaa ilmestyä joku ylläri :) !

6 kommenttia:

  1. ähäähääh! katoku meiksi retuilee taas :D

    VastaaPoista
  2. Moi,
    näytät tosi upeelta tuo lappuhaalari päällä. Harmi kun ei näy kasvotkin siinä :)

    T: Poika

    VastaaPoista