sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Lappeenrannan reissu, taisiis kiva tietää näin kolmelta aamuyöstä.

aamu1
aamuviiden herätyksen jälkeen reippailin kävellen odottamaan junaa. väsytti.poijjaat2 iiihihihi3 food4 food5 jee6 kahvi7 ankka8 jee9 ankka10 änäri11
pojat halus pelaa änärii...kinosti12
...ja tytöt halus kuvaan ?napapiiri13 janika14 jäätelö15 ankka16 napapiiri17
pistettiin leffailta käyntii mäkkärissä ja alotettiin katsomaan napapiirin sankareitaH&M18
ankan taidekuva?banaani19 joona20 viuu21
Reissusta väsyneenä palailtuani nukuin 15 tuntia, ja nyt on taas puhtia valvoa ! Pienien kyyti-ongelmien jälkeen mulla soi herätys eilen aamulla viideltä, että ehtisin junaan. Kouvolassa seuraavaa joutu odottamaan yli tunnin, ja siinä vaiheessa seuraan liitty Jenna ja Janika. Väsytti edelleen. Koko päivän kierreltiin ja käveltiin pitkin Lappeenrantaa turisteina ja ennenkaikkea naurettiin paljon.
Puolessa välissä päivää alko väsyttämään vielä lisää ja keskityttiinkin jo enemmän löytämään paikkoja, joissa voisi vain istua. (tää teksti tökkii?) Pari kertaa päivässä mentiin väliä keskusta juna-asema, välillä kävelyteitä pitkin, ja taas välillä löydettiin itsemme keskeltä vilkasta risteystä ja juostiin kun päättömät kanat keskikorokkeiden yli.
Haettiin valintatalosta etukuponkeja raxiin ja painuttiin syömään. (Miks mie en muista mitään?) Jossain vaiheessa tapahtu eksyminen Joonalle, ja pojat halus pelaamaan änäriä. Mun teki mieli nukkua päiväunet. Sit ne kyllästy pelaamiseen ja halus ruokaa, joten käveltiin mäkkäriin. Istuttiin siellä varmaan aika pitkään, tai siltä se ainakin tuntu. Katsottiin mm. Napapiirin sankareita, koska Ankalla oli kone mukana. Tottakai aika sielläkin kävi tylsäksi, joten käveltiin takasin assalle, ostettiin junaliput paluumatkaks ja alettiin odottamaan. Kotiin selvisin niin, että pääsin nukkumaan klo 23.00. Reissu oli siis onnistunut, ja tysä lomapäivä muuttu tosi kivaksi :')

Ainiin, mulla oli kaksi kameraa mukana, ja tuolla toisen kameran tiedostoissa olis pari videopätkää, joista saattais pystyä kasaamaan jonkinlaista materiaalia. Kysymys kuuluu vaan että kiinnostaako ketään teistä nähdä? Jos ei, niin en mie edes vaivaudu niitä työstämään. Mutta jos kiinnostaa, niin opettelen tekemään niille jotain ja pistän näytille tänne :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti