perjantai 30. maaliskuuta 2012

I could be your Buzz Lightyear, fly across the globe

maaliskuu-12 607 maaliskuu-12 604 maaliskuu-12 592 maaliskuu-12 630
tää ei suostunu kääntymää:(maaliskuu-12 600 maaliskuu-12 596 maaliskuu-12 631 maaliskuu-12 622 maaliskuu-12 615 Mun viikko on menny taas ihan hurrrjan nopeesti ! Maanantaina junnujen kanssa uimahallissa, tiistaina ja keskiviikkona koulujuttuja ja torstaina treenit, ei sen kummempia. Meillä oli eilen liikassa tanssia=painajainen. En kertakaikkiaan oo ikinä osannut, ja alkuun yritin pysyä mukana, mut haahuilukshan se taas meni. Vittuuntuneena poljin kotiin (ainii, mun omasta pyörästä hajos lamppu ja ajoin ruuvin päältä, nice). Ootin postiautoa kotona kun kuuta nousevaa, koska eilen saapu isoskirjeet. Avasin kirjeen niin hitaasti ku pystyin, ja tidii yks tuleva 3. riparin isonen ilmottautuu ! On vaan niin helpottunu fiilis :D
Ahkerana opiskelijana kävin matikan tehtävien kimppuun, mut eihän siitä mitään tullut, kun Ankka ilmotti tulevansa pyörähtämään täällä matkalla Inksaan. Kun sain sen saatettua assalle ja pääsin kotiin, näytin ihan uitetulta koiralta sateen takia, kivaa. Tietenki just mun tuurilla heti kun pääsin sisään alko paistamaan Aurinko. huoh.
Tänään meille palauteltiin matikan kokeet, penkin allehan se meni. Lisäks osotettiin mieltä pahalle kouluruualle ja syötiin ruokalan pöytäkoristeet. Tosin ne oli vaan herneenversoja, mutta neljään ihmiseen uppos 4 ja puol ruukullista. Mahto keittäjät ihmetellä ku siellä täällä ruokalan pöydissä oli kaljuja ruukkuja :'D Tän illan oon taas laiska, enkä tee mitään.
Mut miten voi olla tällänen shoppailun himo ? tuplahuoh.

4 kommenttia:

 1. oot kaunis, kivoja kuvia ja ihana banneri ! :)

  http://whatmakesjohannahappy.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hieno toi neule! :)
  Ja ihana banneri, muutenkin hieno blogi!

  remixofthelife-suvi.blogspot.com

  VastaaPoista