sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Am I a dreamer or am I a fool

abreu1 salad2 sydän3 abreu4 hihii5 bilar6 abreu7 mie8 abreu9 mie10 maltsa11 abreu12 kännykkä13
:DDDDDDDDDdabreu14 nom15 myö16
Ihan aluks haluun pyytää, ettei kukaan kopioisi keikkakuvia, koska ensinnäkään ne ei ole mun ottamia, vaan kaverin kamerasta joten edes vähän voisi kunnioittaa :)

Lauantaina matkasin junalla Inksaan, matka jatku sieltä traktorimönkijällä Kantriin ja meidän parituntinen jonotus Abreun keikalle alkoi. Keikka alko kuudelta, vaikka sisään päästiin jo aikasemmin ja blaa blaa, kyllä te tiedätte millaisia keikat on, joten en varmaan edes vaivaudu kirjottelemaan mitään ihmeellisempiä. Paikkoihin olitiin kyllä tyytyväisiä, 3. rivi ja näki hyvin :-) !
Keikan jälkeisen sähläyksen jälkeen matka jatku taas traktorimönkijällä kohti Liikkalaa ja tarkotuksena oli yöpyä Pavella. (haha nauran aina ku ajattelen miltä traktorimönkijä näyttää :'D)
Aamulla herättiin ajoissa, katsottiin leffaa ja puol kolmen aikoihin oli taas aika hypätä sen kuuluisan raksan kyytiin ja odottamaan junaa takaisin Kausalaan.
Nyt oon kotona rättipoikkipinossa ja mun pohkeet on kuolemaisillaan. Tänään mun ilta jatkuu varmaan sillä kaavalla, että painun ajoissa nukkumaan ja huomenna virkeänä kouluun !

Grow up
Make a change
If you want me to stay
Make me your number one
Boy, starting today
You've got to learn from your mistakes
Or I'll walk away

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti