sunnuntai 1. tammikuuta 2012

kaksoispiste viiva dee dee

Photobucket
lompakko ja kaulakoru, SeppäläPhotobucket
kuivashampoo, Emotion ja Sinin näkönen tuliainenPhotobucket
toppi, H&M
näihin kulu viikonloppuna sellaset 58€:
Photobucket
oon varmaan rakastunu tähän
Photobucket
Joona on demoni!1!! 666Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
miltä näyttää Anni repeämispisteessä? tältä.
Photobucket Photobucket
joskus on ihan ookoo levittää tavaransa laajalle alueelle.Photobucket Photobucket Photobucket
valehtelematta, en ottanu viikonloppuna kuin kolme rakettikuvaaPhotobucket Photobucket Photobucket Photobucket Maanantaina meillä alkoi koulu, ja oon ollut iha tajuttoman väsynyt! Tän tekstin oon tosin kirjottanut jo sunnuntaina, mutten tiedä miksi se on vaan jäänyt julkasematta :D
Tänään koulussa koin varmaan ehkä naurun täyteisimmän uskonnon tunnin ikinä! Ehkei siitä kuitenkaan sen enempää ja siihen viikonloppuun:
Imatran suunnalta palailtu tänne kotipuoleen jollakin tavalla rankan viikonlopun jälkeen. Siinä torstai iltana tylsyyden ja hysteerisen tunnelman kourissa saatiin vaan idea että lainaillaan vähän Joonaksen webkameraa. Me tehtiin niitä videoita varmaan 7, mun mielestä sillä ei ole mitään väliä kuinka 'huono' toi video oli, mutta aika helppoahan se on anonyyminä tulla sanomaan:D right? Niinku videossa lupasin, niin jossain vaiheessa uskaltaudun varmaankin tekemään videon myös yksin, ja jonkin ehkä hiukan kiinnostavamman asian parissa. Torstaina ei sitten muuta tehtykkään kun pyörittiin vähän siinä uudella ässällä ja mentiin nukkumaan.
Perjantaina napattiin bussi kulmille, kierreltiin parit kaupat ja saatiin aika hyvä päähänpisto. Otettiin siis juna kohti Lappenrantaa, käytiin moikkaamassa Joonaa niillä kotona ja lähdettiin mäkkiin mättämään ruokaa naamaan. Sinne matka kesti varmaan ikuisuuden, koska Joonalla on kolarin jäljiltä vielä kepit käytössä, ja se valitti ihan koko matkan :D ! Sen jälkeen muistaakseni selviydyttiinkin jo takaisin Imatralle.
Uus vuos meni siis jotakuinki siinä, kun konkeloitiin Imatran pimeillä teillä Mikkoa vastaan, pojat ampu raketteja mielin määrin, ja mie ja Pave hytistiin kylmissämme. Yhdentoista aikaan olin jo ihan valmis menemään nukkumaan. Siinä paukkeessa ja musiikin jytinässä ei kyllä nukkuminen onnistunut, ja tulihan siinä illalla pyörähdettyä joissain Ankan naapurin bileissä, joista en tuntenut ketää eikä siellä varmaan 15 minuuttia kauempaa viihdytty.
Viikonlopun aikana katsottiin ihan hirvee määrä kaikenlaisia elokuvia, kuten mut pakotettiin katsomaan paranormal activity 3, jota en missään nimessä olisi halunnut kokea, hyi. Pahempaa asiasta tekeekin sitten se, kun tuun niin helposti vainoharhaseksi, ja yöllä Joonas rupes hokemaan narisevalla äänellä Bloody Maryy. Tais siinä pimeinä tunteina karvahatutki lennellä päin seiniä ja Pave päätti maastoutua lattiaankin.
Sunnuntaina junailtiin jo Kouvolan suuntaan varsin väsyneissä tunnelmissa junan kalliiden sämpylöiden parissa.

9 kommenttia:

 1. sun kandes laittaa nää kaikki kuvat saman kokosiin..

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: nyt taisin revetä ja pahasti:D:D nää on kaikki saman kokosia :---D ?

  VastaaPoista
 3. Mulla toi eka kuva on ainaki niin järkyttävän iso et se menee tonne lukijat jutun päälle jo :D
  Samoin ton topin kuva on ihan älyttömän isona.

  VastaaPoista
 4. Essi: oon muokannu kaikki kuvat kokoon 750x500 photobucketilla, ja jopa tarkistin äsken. silti nää näkyy mun näytöllä saman kokosina:D ei olis kyllä eka kerta kun photobucketissa on mun kohalla sama ongelma, eikä mulla ole hajuakaan miksi se tekee noin:o

  VastaaPoista
 5. Mullakii on ihan saman kokosia! ;o

  VastaaPoista
 6. toi oli iha jees uusvuos tankka

  VastaaPoista
 7. Jonna: en tiiä mitä kaikkien koneet sitte bugii :D miullakii yhes vaihees nää heitti ihan kilometrin kokosiks
  Anonyymi: No sähän oot tankka ;D no eei kiitti ku saatii tulla:)

  VastaaPoista
 8. lopöäåöploöäåöpolöpåäöpolpöäåpölopöååpäöpolpääöåploöäåpölopöåäöppolopöäåpöplopöåäöpölolpöåäpööploölpöpåäpöploöpöåäöoööåöplpoöplååäöpåäåöloplöopäöåploplöåpö'äöåöäpåöäpåöäåöpolpolpoplololoöoöoöoölöplopöloplöpåöäploöpolpöåäöploplöeåpäölåoöåäötölopöloöghåpöäploöåplöplöåööplplploplöooplöoplöpoplöpoplöåäöåoåpäöåploöåpölpoöäåöpääöålåoååälopåäölplöåpölpoölpäåpölpoöåäöåpäöåploöplpäöloåpåäöpåäöolöploplöåäpåäåäåäåöpöålåoälpålåöoäåålpåäöoäpöpålålöääoöpölåöpåpåpp¨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harvinaisen hyvä sisältö viestissäsi.

   Poista