perjantai 23. joulukuuta 2011

LUUKKU 23: All is calm, all is bright♥

Photobucket Photobucket
hahaa, oon ominut yhden meidän talon tietokoneista omaan huoneeseen:DPhotobucket Photobucket Jee, saatiinpa tännekkin päin tollanen kiva puuterinen lumipeite♥ mie tykkään! Vielä parempi olis lumentäyteinen laskettelurinne, mutta jaa, kai tämäki on parempi kun ei mitään.
Tosiaan, tänään käytiin nappaamassa vielä viimeiset joululahjat (lue: anni ei ollut ostanut vielä yhden yhtäkään). Äiti raahas mut myös emotioniin ihan innoissaan ja kyseli että mikäs se oli se hajuvesi minkä halusit? No loverdoset oli loppu mutta kyllä sieltä yks pitkään himoittu lähti mukaan:) Väenväkisin se piti saada pakettiin, ja mulla on lupa ottaa se käyttöön vasta huomenna, äh..
Tänään söin myös yhtä salaattia joka oli ihan parhautta, ostin uuden ripsivärin ton nykysen tilalle, koska sen harja on ihan liian iso mun tynkäripsille sekä mukaan lähti myös niitä pimeessä hohtavia tikkuja uudeksi vuodeksi. Vielä kaksi iltaa sitten mulla ei ollut hajuakaan suunnitelmista, mutta näinpähän myös koneella istumisella saa jotain superia suunnitelmaa uudeksi vuodeksi! Nyt pitää vaan toivoa, että suunnitelma onnistuu, ja uutena vuotena nokka kohti Imatraa. Kerrankin uusvuos ilman perhettä ja saan viettää vuoden 2012 ekat hetket ihan parhaassa porukassa, kurssikavereiden kanssa♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti