torstai 15. joulukuuta 2011

LUUKKU 15: Jouluna saapuu joulu, mikäs se lieneekään

Tää päivä jatkui aika samalla kaavalla kun eilenkin, ja niin se tulee menemään huomennakin. Huomenna en oo menossa yhdellekkään oppitunnille, eli salissa tulee aika vietettyä. Kuvailtua taas tuli ja löllöiltiin vaan salissa. Huomenna illalla sitten ensi-ilta vanhemmille ynnä muille ja lauantaina seiskoille ja kaseille.
Tänään oli joulukahvittelut paloasemalla ja jaettiin siellä pari perinteistä muistutustakin joistakin vuoden tapahtumista, kuten metsään eksymisestä ja valon teippikorjauksesta:D Ainiin! Laskettiin me myös kaikki paloaseman letkut ja kinuttiin talvileirille pääsyä. Muuta ongelmaa sinne lähdöllä ei ole, kuin että meiltä puuttuu valvoja, höh. Taitaa jäädä myös tän vuoden leireilyt väliin.
Nyt parit kuvat tältä päivältä, mutta ne ei voi olla paljoakaan näytelmään liittyviä, koska kuka tahansa näkee ne, eikä mulla oo kaikkien naamoista lupaa kuvia julkaista. Eli myöhemmin ehkäpä jotain näytelmä kuvia tulossa. Nyt lopetan kirjottelut tähän, hyvät illanjatkot ja pikkuhiljaa good night!
Apua, lukijoita on nyt sen 42, ja oon luvannu sitä videopostausta kun 48 tulee täyteen, iik. Photobucket
tässä vähän huonoa kuvaa tosta värjäyksen tuloksesta, koska miun päälaki näyttää tosi punaselta tossa valossa.Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
HAAMUKONSTA!Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti