sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Se tunne ku sua kannetaan kauhabaareilla pää alas päin rappusia edes takasin...

Ja otsikosta sen verran, myös tohon tapahtumaan liittyvä tunne ku luisut senttisentiltä alas baareilta ja meinaat tippua rappusiin voimatta asialle itse mitään ja pojat vaan nauraa kärrätessään sua edes takaisin.
Oon valehtelematta viime päivät vaan opiskellu koulu- ja kurssijuttuja sekä uskokaa tai älkää, siivonnut. Yllätyin jopa ite siitä miten paljon teki mieli siivota :D ! Kahtena päivänä vaan riuhdoin omassa huoneessa,raahasin huonekaluja sekä heitin tavaraa pois täynnäpullottavan jätesäkillisen verran...
Perjantaina siivousinnon lomassa kävin Veeralla syömässä taivaallisen makusta pitsaa ja kylmissäni pimeessä ajelin kotiin valmistautumaan seuraavan päivän kurssille. Väsyneissä tunnelmissa asemalla kaksi päivää, vähän peruskurssiläppää sekä tietenkin pari kurssilounasta matkakeitaalla ! Poikien sanontaa lainaten ''sillai tollai'' EA-kurssi suoritettu ja nyt oon todistetusti ensiaputaitonen ;) Toivottavasti teillä tuli hyvin levätty viikonloppu, miehän luin yötä päivää kurssimateriaaleja, mutta kai se ihan hyödyllistäkin oli. Tää postaus käsittelee näköjään kuviltaan melkeinpä pelkkää ruokaa, mutta kunhan vaan pääsis kuvailemaan niin asiaan tulis muutos !
Photobucket
P.S. nyt vois pikkuhiljaa olla se huonepostaus paikallaan, kun kehtaisin jopa sen täällä näyttää :D

2 kommenttia:

  1. Miten oot tehny ton sun banneris? Entä miten oot saanu noiden kuvien koon isommaks, en halu ihan noin isoi, mut isommat ku bloggerin kuvien peruskoot(:

    VastaaPoista
  2. Pauliina: Bannerin oon tehny PhotoFiltrellä sieltä tekstijutusta ja sieltä kun menee sinne tekstin lisäasetuksiin ja lataa sen kuvan siihen:) ja kuvien koon ihan vaan kun lataan ne photobuckettiin ja muokkaan ne siellä ja sieltä muutan koon ja lataan vaan sen koodin sieltä tähän tekstiin :--) toivottavasti tajusit edes jotain !

    VastaaPoista