maanantai 17. lokakuuta 2011

Paikallisjuna LOL Kouvolasta Kausalaan

Lauantaina extempore shoppailureissu Kouvolaan Sinin kanssa, ja siellä tuntu olevan hirveesti tuttuja ! Makeita ruokia ja mopon karkaamista käsistä rahan suhteen, miten olis shoppailulakko ennen Turkuun lähtöä ? Jospa sallisin iteltäni kuitenkin parit junaliput sekä pikkuostokset, jos vaikka lähtisin tossa syyslomalla Imatralla pyörähtämään :) !
Photobucket Photobucket
^Tästä kuvasta tuun niin muistamaan ton junan vielä piitkään ! Nimittäin junamatka oli melko antoisa, vaikka kestikin vain noin vartin :'D Uus 'ystävä', superhyperkallis lipun hinta sekä suoraan sanottuna täys mulkku konnari.

Ostoksiakin kerty, jotkut enemmän herätteitä, jotkut myös tosi tarpeellisia.
Canonin kameralaukku, DELUXE-malli Anttila 60 € (?) ja mukana tuli puhdistusliina sekä toi ihanan pieni jalusta. Toi on ihanan iso, koska nyt mun kaikki kamerajutut mahtuu samaan paikkaan, canonin pieni laukku rupeskin käymään pieneks :(
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Takki, Vero Moda 39,95 €   Huivi, Gina Tricot 9,95 €
Photobucket
Paita, Gina Tricot 4,95 €
Photobucket
Kangastussit, Sinooperi 19,80 €
Photobucket
Karvalapaset, Vero Moda 12,95 €
Photobucket Photobucket
Viimesin, mut ei todellakaan vähäsin Paita, H&M (miesten) 14,95 €
Photobucket
Plääh, mulla on taas hirveesti kaikkea tekemistä, mutta onneks oon osan saanut jo tehtyä. Oon pessy mun akvaarion siihen kuntoon, että kohta pistetään se myyntiin, käyny kirjastossa uusimassa lainoja, lukenu ahkerasti äikän kirjaesitelmä-kirjaa sekä paaljon muuta. Vielä pitäis lukee semmoset melkein 200 sivua, lukee kokeeseen, kuvata myynti-ilmotusta varten toi akvaario, kirjottaa äikän aine ja musta tuntuu että multa loppuu aika kesken ! Nyt sukellan taas ton äärettömän kiintoisan kirjan pariin, palailemisiin !

2 kommenttia:

  1. Neℓℓi: hihii, näytän tosin ihan eskimolta kun puen päälle paksun takin, tuubihuivin ja noi lapaset :D

    VastaaPoista