perjantai 16. syyskuuta 2011

Huhuuuui, hundredth blog text !

Photobucket
Eli niinku postauksen otsikosta ja kuvasta voi päätellä, niin tää on SADAS POSTAUS ! Postaaminen on tiistain jälkeen jäänyt, koska mulla tuli sellanen 'must do'-juttu ennen tätä postausta. Eli: muuttaa ulkoasu,blogin nimi ja banneri ! Kolmena iltana tätä väänsin ja käänsin, ja päädyin sitten siihen, etten tee suuria muutoksia. (suomeks en osannu taas hirveesti) Mut kaikesta huolimatta oon ite tähän just nyt tyytyväinen (--:
Blogin uusi nimi on siis:
Photobucket
Tätä uutta nimee mietin varmaan vähän vajaat kaks tuskasta viikkoa. En halunnu mitää sellasta nimeä, mikä olis muissa blogeissa, ja tohon nimeen en sitten ollutkaan törmännyt (':

Mitä mieltä just te ootte tästä uudesta ulkoasusta, bannerista ja nimestä ?

2 kommenttia:

  1. rehelllinen mielipide, matkit ulkoasullasi ja bannerillasi yhtä menestynyttä blogia, on ymmärrettävää että haluat blogistasi suositun mutta kuka jaksaa seurata pelkkää matkintaa?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: kiva kun sanot rehellisesti, mutta en oo matkinu tätä yhdestäkään blogista, vaan kyllä ihan ite oon päättäny millanen haluun tän olevan :----D kerro toki sen menestyneen blogin nimi ? en varmaan ole edes kuullut... enkä myöskään hae tällä mitään suosiota, ja jatkan tätä blogia just sillä tavalla kun haluan, ja se ketä kiinnostaa-lukee :---) that's it joten what is your problem ?

    VastaaPoista