tiistai 2. elokuuta 2011

VIIKONLOPPU

 Dr. Dre - The Next Episode


Viikonloppu Imatralla meni hyvissä merkeissä, parhaimman seuran kanssa, eli omien kurssilaisten :) ! Lähettiin Sinin kanssa aikasin perjantai aamulla sateessa tarpomaan kohti juna assaa. Sateinen sää käänty onneks kuitenki lopulta hyväks, vaikka Imatralla rämmittiin yli 5 kilsaa Vuoksenniskalle Ankan himaan, jossa vietettiin koko viikonloppu laatuaikaa porukalla. Porukkaan kuulu siis tällä kertaa Joona, Sini, Elias, Mikko, Pave ja Ankka. Siinä perjantai-iltana päädyttiin Vuoksen bioo kattomaan super 8 leffan ensi-ilta. Leffa ei ollu ihan mun eka valinta, mut ei siinä vikaakaan ollu (: Leffan jälkeen oltiin Ankalla ja yöllä saatiin päähänpisto lähteä Immolaan yöuinnille. Vesi oli ihan jees, mutta takasin kävely pelkkä flanu ja biksut päällä, hrr. Nukkumaan päädyttiin taas kerran ehkä jossain 4 maissa ? ken tietää.
Lauantai-aamuna leikitttiin Paven ja Sinin kanssa vähän huulipunilla ja Ankka ei antanu meijän lähtä ne huulilla Nesteelle ): tylsä ihminen ! Tuli siinä päivällä vedettyä muutaman tunnin tirsat porukalla, ja lauantaista en paljon muuta muistakkaan :D
Sunnuntaina siivoiltiin ja lähdettiin Imatran assaa kohti bussilla. Juna seuraks lähti Pave ja Ankka, ettei mun ja Sinin yksin tarttenu harhailla. Värityskirjan kera matka kävi nopeesti :----D tai Pavella ainakin.
Kouvolaan kun päästiin, mentiin heseen syömään ja eksyttii jopa hooämmään sulkemisajan jälkeen, myyjä tykkäs meistä !
Sen jälkeen aika olikin jo startata kohti kausalaa väsyneissä tunnelmissa. Nyt jään vaan odottamaan kelle mennään seuraavan kerran vierailulle (:
kynnet
joonaelias
yo
hiustenlaittoo
ihihihmie
huulipuna
ranskis
jee
hissilissut
pave
hese
ei puhuta ilmeestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti