maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kevät saapuu ja jengi rakastuu

pientenkonfis 011
pientenkonfis 030
pientenkonfis 042
pientenkonfis 047
pientenkonfis 063
pientenkonfis 068
jere1
kollaasi
hennanjuhlat
maikki1
mutakakku
väsy
Jees, eilen oli riparilaisten konfis, aamu alko hyvin nukkumalla pommiin, eli aamupala jäi väliin. Aamupalaks vedettiin ekoissa juhlissa kakut naamaa ja oltiin tyytyväisiä (:
Konfiksessa tytöt ei uskaltanu oikein viiniin koskea ja Henna päätti juoda muitten puolesta 3 pikarillista. Kuvii tuli räpsittyy sen yli 150 ja yhtiksii otettii paaljon !
Siinä konfiksen, kuvien ja kukituksen jälkee tuli päähänpisto,että lähtää käymää omien pikkusten juhlat läpi. Jo siinä vaiheessa 2 isosta tippu pelistä pois ja tuli myös este, etten tiedä missä ne asuu. No, Maikin kanssa sitte lähettiin kiertelee 18 rippijuhlat läpi. Vain yhdet juhlat jäi käymättä, kun ei Lahteen viititty enää myöhään illalla lähteä. Monella reaktio oli sama: ''mitä helvettiä te täällä teette?'' Aikaakin kulu sen 7 tuntia, mutta oli se sen arvosta.
  Kuokittiin juhlat läpi, syötiin miljoonat kakut joita meille tyrkytettiin, juostiin raesateessa ukkosen jyristessä sekä katseltiin pikkusten lapsuuskuvia ja syötiinpä vieläpä parasta mun maistamaa voileipäkakkua♥!!
Päivä oli mahtava ja tuskin unohan tota päivää hetkessä, kaikkien iloset kasvot ja lämpimät halauksetoli jotain nii mieleen painuvaa (=


ps. tumpin leipoma mudcake oli jotain niiiiin hyvää o;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti