maanantai 30. toukokuuta 2011

onko synkkyys tummaa, vai tummako sit synkyyttä


Ensinnäki sanon tähän alkuu, että tää biisi ei kosketa mua sillai henkilökohtasesti, tai tarkotan et mul on kaikki hyvin(: Oon vaan huomannu et ihmiskunnan elintaso on menny huonompaa suuntaa ja ton biisin sanat on vaa niin totta ja tulin tosi surulliselle mielelle ku aloin miettii noit sanoi oikein kunnol :( ja jollain taval iloseks ku jotkut ihan tosissaa välittää ja haluu tuoda sen esille ! Tuli siis oltuu noitten poiken kaikal silloo torstain myös :--)

4 kommenttia:

 1. kiva banneri (:
  http://llottam.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. lottam:kiitos o: Ite oon kieltämättä jo kyllästyny tohon, mut kiva jos joku tykkää :)

  VastaaPoista
 3. bongasin sun blogin ja no se on iha ok mut joo tää oli täyttä kuraa tää postaus. mee vittuu angstaamast kui sä tulit surulliselle mielelle koska ei ketäää kiinnosta tollane, monil ihmisil on paljo suurempii ongelmii ! vittu sun oma siskos ei tehny itsemurhaa niiku mun nii tuu sä tänne angstaa kuinka sulle tuli vähä huono mieli. ei millää pahalla. muute tää on iha jees blog mut tää postaus, ei saatana......

  VastaaPoista
 4. Ano: en vieläkään oo pakottanu ketään lukemaan jos ei kiinnosta... koittakaa anot ymmärtää että ei oo pakko lukee jos on täyttä paskaa teidän mielestä :--D !

  VastaaPoista