sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

You're so sad. Maybe you should buy a happy meal.
Ensinnäkii toi toka biisi, yhtä kiva ku edelliset joita on jo rushista kuultu, levy tosiaan ilmestyy keskiviikkona, can't wait ! Tänää käytiin äitin kanssa kouvolassa ja eiköhän se muistanu just väärin, että tänään muka kaupat olisi auki. Mut kylähullu käytiin tsekkaamassa, ja sieltä mukaan lähti tekokynnet. Siitä matka jatku manskille, ja vähän aikaa ihmeteltiin tyhjää kävelykatua ja päätettiin suunnata sokokseen. Huh huh mikä viikonloppu, oon ostanu seitsemän uutta kynsilakkaa ja kolmea niistä on etitty jo todella pitkään kissoin ja koirin. Mukaan tarttu myös IsaDoran kynsien keltasuutta estävää lakkaa.
  Näitten postausten perusteella tää alkaa vaikuttaa kynsiblogilta, mutta sitä tää ei ole, oon vaan hurahtanu täysin kynsien tuunailuun !
  En oo varmaan kertonutkaan, että perjantaina minä ja mun veli saatiin vihdoin puhelimiin netit. Hidastahan se on, ja päätikin että tän vuoden puolella ostan uuden kännykän, koska en jaksa tota kivikautista kuraa.
  Tää viikonloppu on ollu ihan jees, ja tänää ois ehkä vielä suunnitelmissa mennä katille värjäilemään vähän hiuksia, koska meidän kampaajan olemassa olosta ei ole tietoakaan. Pitäisiköhän alkaa etsimään uutta ?
Ainiin ja unohin melkein kertoa, että huomenna lähdetään pikkusten kanssa uimahalliin harkkojen merkeissä. Meille se on pikemminkin virkistystä ja lapsien vahtimista, niille uimista ja illan harkat, moimoi (--:

Sokos, 5
Sokos, 12.90
Sokos, 7.90
nää kissin ihanuudet Sokos, 13.90
sitte vielä mainostusta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti