keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Rollercoaster och Dynamite


Eilen vaan jäädin koko sen ajan ku olin tullu koulusta iskän taksin kyydissä kotiin. Taksilla tulin sen takia, että ei innostanu taaskaan yksin kävellä, vaan seura pysäkillä voitti.  Mutta nii maanantain postauksen ajastukselle kävi jotain ja se julkas ittesä silloin kun sitä sattu huvittamaan, mikä ärsytti !
Mutta maanantaihin, uimahallin ovella Sini alko kiljumaan ja sen puheestakaan ei saanut selvää. Se osotteli ja sit sen puheesta erottu parit sanat: ''kattokaa kuka on uimavalvojana'' ''sitte me kaikki möllötettiin siinä rivissä, whoooou. Oli sen uimavalvojan kanssa sellanen ''insideläppä'' :DDDD hävettää ihan se meijän hysteerinen kikatus aina kun se katto kohti ja rupes nauramaan meille.
  Oon jopa ylpee itestäni, hyppäsin 3 metristä jopa 5 kertaa, tosin pienellä uimavalvojan ja koko meidän palokunnan painostuksella. Se ei nimittäin oo järin kivan tuntusta kun tärisee siellä ylhäällä, ja puol hallii huutaa: ''Hyvä Anni hyppää, sä pystyt siihen'' & ''Luuseriii''
Uteliaat saattaa nyt ihmetellä, että kuka se uimavalvoja oli, mutta se selvii kun kuuntelee ton biisin !
No tiistaista ei oo oikein mitään järin tärkeetä kerrottavaa sinänsä, paitsi että tulin koulussa tosi iloseksi !
Tänää keskiviikkona (kirjotan tätä nyt siis enkun tunnilla) on ollu aika rentoo, sain hissan kokeesta 6+ :D: no enemmän ois voinut lukea....mulla ei nyt ois ollu edes lupaa tulla kirjottelemaan, mutta luokka on tänään niin hyvällä päällä että ne ei haluu valittaa opettajalle. Tavallisesti kun se menee vähän tappeluks nää atk-tunnit.
Jatkan kirjottelua vielä koulun jälkeen, niin tää voi tulla vähän sekavaksi.
 Äsken värjättii hiukset kotivärjäyksenä, koska kampaaja on kadonnu jäljettömii. Eilen laitoin myös kynnet kuntoo, kun ne keltaset läntit alko ärsyttämään. Pääsin eroon siis hiusten tyvikasvusta sekä edellisen värjäyksen liian tummasta väristä.
  Kun tulin koulusta kotiin ni pöydällä ootti netanttilan paketti, joka sisälsi rush-levyn. Sitä olikin jo ootettu. En kerenny sitä kuunnella silloin, kun piti lähteä siivoamaan. Sieltä kun tulin nii mun piti vaan vähä levätä ennemminku ylexn keikka alkaa. Kuinka ollakkaa, nukahin 1½ tunniks (--------: erikiva. Nyt jatkan uuden levyn fiilistelyy, heipat !

2 kommenttia: