maanantai 14. maaliskuuta 2011

restaurant weekend

äää, sori ku en oo päässy postailemaan & mulla on nytkin aika hieman tiukalla, mut kerron silti lyhyesti. Torstaina oltiin siis koulun kanssa messilässä, kivaa oli ja streetillekkin eksyttiin vähän hyppimään. Illalla oli harkat.
 Perjantaina käytiin kouvolassa mansikilla ja mukaan tarttu kiireessä yks ruutis & prismasta vielä vähän tehokkaampaa huulirasvaa. Sen jälkeen en illalla päässy postaamaan, koska iskä oli menossa yöksi töihin, ja sille piti antaa nukkumisrauha. Mentiin sitte illaksi serkuille & ihailtii niiden uutta yläkertaa (tosin maalit ja tapetit ja huonekalut vielä puuttuu)
 Lauantaina heräilin puol 7 aikoihin, pakkasin ja 8.oo matka jatku orilammelle. Sielä purettiin tavarat, syötiin aamupalaa ja päätin lähtee uima-allas-saunalle puljaamaan. Kaikki muut oli ilmeisesti hiihtämässä tai muuten vaan ulkona, nii koko sauna ja 3 kertaa 10 metrinen allas oli kokonaan mun käytössä. Siellä sitten uin 16½ kertaa altaan päästä päähän, koska oon aina halunnu harrastaa uintia, mutta se ei oo mahollista näin pienellä paikkakunnalla. Lisäks päivällä kuvailin liitovarjoiluu ja lyyli veti meitä pulkassa jäällä. Uskomatonta, et niin pieni koira on niin vahva ! Illemmal käytiin majalla syömässä ja loppupäivä on vähän hämärän peitossa. AINII yöllä tuli mahti idea lähtö pulkkamäkeen, ja pilkkopimeessä on ihan jees laskea.
 Sunnuntai aamuna heräsin siihen kun mun veli pyyteli porukoilta rahaa aamupalaan, niin pomppasin ylös sängystä ja lähtiin sitten majalle aamupalaa syömään serkkujen kanssa. Kahen aikoihin lähtiin kotiin, koska mun piti olla neljältä reippaana paloasemalla nou hätä!-koulutuksessa. No, asemalla kävin sunnuntaina vaivaset 3 kertaa, ei siitä sen enempää.
 Tänää koulussa oli se nou hätä!-kilpailu. Se mies joka opasti siinä alussa sano vaan: '' ...ne jotka täältä pääsee jatkoon niin...'' ...Kaikkien neljän muun ryhmän päät kääntyy kohti meidän ryhmää, meitä tietenki ihmetytti se tilanne ja alettiin nauramaan. Mulla ainakin on nyt vähän paha aavistus, koska viimesellä rastilla meiltä jäi yksi pieni nappi huomaamatta, ja siitä hieman rokotettiin pisteitä. Koulun jälkeen melkein heti sini ja milla tuli käymään meillä ja mentiin millan seuraks pitsalle villeen. Sielt matka jatku kaupan ja apteekin kautta asemalle käymään, hain yhden listan ja lähdin kotiin. oho, ei tullukkaan lyhyt teksti ::D

^veparifiilis ja pakko päästä leirille !
anteeks vielä kirjotusirheet, koska en nyt ehdi tarkistaa oikeinkirjotusta.

3 kommenttia: