torstai 24. maaliskuuta 2011

it's so cute when u show your feelings to me


tiistaina oli ihan normisti kouluu eikä mulle tuu siitä mitää erityistä mieleen, koska näin pienellä paikkakunnalla ei oikein mitään tapahdu. Tai oltiinhan me isosina nuorten megaillassa. Ihan kivaa oli kakkosriparilaisten kans, tosin äänekästä porukkaa, eli oli helppoo samaistuu.
Keskiviikosta mulla on sitte vähän enemmän. Eli niinkuin aikasemmin blogin puolella jo kerroinkin, nii osallistuttiin siihen nou hätä!-kilpailuun. Kauhee paniikki ja jännitti ihan sikana ja jalat täris. Ari luetteli ne joukkueet viimesestä voittajaan ja paniikki senkun vaa kasvo kun joukkueita meni ainavaan pois & meijän joukkuetta ei oltu sanottu. Sitten oli vaan kaks joukkuetta jälellä. Me ja se toinen. En edes muistanu meidän joukkueen numeroa, ja sitten ku se kakkosjoukkue julkistettiin ni kaikki pysähty kun seinään. ME VOITETTIIN.
En haluu mitenkään leijua, mut meijän mielestä se kisa meni kunnolla perseelleen suoraan sanottuna. Palkinnot.... no tollasta pientä sälää: viivotin, kynä & globe hopen turvavyöstä tehty heijastin käsivarteen + kunniakirja sekä jatkopaikka kouvolan kisoihin.
Nyt vaa rankkaa treeniputkee päälle nii kai siitä jotain tulee (:
näin vaa välitietona, että mun hermo palaa ihan kohta, koska blogger on kuolettavan hidas......
  Tänää oli ihan sika kiva (ja hysteerinen) terveystiedon tunti. Saatettiin yllätys yllätys opettaja hermoromahduksen partaalle. Katottiin siis jotain ravitsemukseen liittyvää videota jossa oli aika ajoin sellasta outoo pimputusta, jonka tahdissa yks meijän luokkalainen teki ittestään ihan pellen. Onneks tomi otti siitä videoo, nii kohta kaikki tietää miksi meijän luokka on kamala. Opettajan hermo palo, ja se alko ekaa (tai siis tokaa) kertaa huutamaan meille naama punasena ja tokas vaan tunnin päätteeks että ''Good bye'' ja rupes mököttämään. Irmeli <3
  Postaan nyt taas tällälailla kahessa osassa, hups. Mut tunti sitte tulin kotiin harkoista, ja oli taas mun lempi-aihe. kalusto. No luulee ken luulee, mut kuolettavan tylsää ja kuten tavallista alko harkkojen jälkeen taas arsyttämää.
Oon myös pitkän aikaa ollu tosi kyllästyny tämmösii kissahiirileikkeihin mut niiku otsikkokin jotain vihjaa ni alkaa pikkuhiljaa aurinko risukasaankin paistamaan !
Äsken mulla oli vielä jotain tärkeetä sanottavaa, mutta unohin sen, joten läksyt ja unta kuuppaan, nii jaksaa vielä huomenna mennä reippaasti opiskelemaan -->
Tekstii alkanu postauksiin näköjään tulemaan vähä enemmän, mutta toivottavasti se ei ketään haittaa ?


2 kommenttia:

  1. Moi!
    Löysin juuri blogisi ja ihan ekaks haluun sanoo että toi banneri on tosi ihana! <3 Ja tykkäsin myös muista kuvista ja sun tyylistäs blogata. (: Blogis on tosi hieno <3

    Tsekkaa myös minun blogini jos kiinnostaa (:

    VastaaPoista